ZIMSKI HIT

Trendi torbe koje će vam podariti zavidnu dozu glamura

05.12.2016 u 06:58

  • +13

Baršunaste torbe i ruksaci

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Materijal baršuna jedan je od najvećih trendova aktualne sezone, a njegov sezonski monopol nije zaobišao ni svijet modnih dodataka. Torbe i ruksaci presvučeni luksuznim baršunom, dodaci su koji će i najobičnijem stajlingu podariti zavidnu dozu glamura

Modne revije brendova poput modne kuće Gucci, Saint Laurent, Chanel ili Miu Miu, za aktualnu sezonu pripremili su mnoštvo klasičnih modela torbi i šik ruksaka presvučenih mekanim i luksuznim baršunom.

Ova tkanina nalazi se u samom vrhu trendova u aktualnoj sezoni, kraseći mnoštvo odjevnih komada, obuće, ali i modnih dodataka. Uz nezaobilazne gležnjače u baršunastom izdanju, posebno su neodoljivi primjerci baršunastih torbi i ruksaka.

Uz klasičnu crnu boju, na mnoštvo modnih dodataka ističe se baršun u raskošnim nijansama ružičaste, boje vina, ljubičaste, kobalt plave i zelenog smaragda. Blagdansko ozračje koje se već naveliko osjeti, odlično je vrijeme za uklapanje baršunastih primjeraka torbica i minijaturnih ruksaka u osmišljene outfite.

Iako na prvi pogled djeluju kao modni dodaci rezervirani za svečane prilike, baršunasti primjerci torbi nisu rezervirani isključivo za njih. U kombinaciji s komadima od bogatog pletiva, trendovskog tvida ili trapera, mala ali efektna doza baršuna u obliku modnih dodataka djelovat će jednako dobro i u svakodnevnim izdanjima, a upravo oni unijet će pravu dozu glamura u standardne dnevne outfite.