MODNA PROFESIONALKA

Lijepa kraljica ostavlja bez daha u haljini koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

03.06.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske izazvala je oduševljenje modnih kritičara pojavivši se na svečanoj vojnoj ceremoniji u Sevilli odjevena u još jedan besprijekoran stajling vrijedan svake pohvale

Kraljica Letizia i kralj Filip VI prisustvovali su vojnoj ceremoniji posvećenoj Nacionalnim oružanim snagama u Sevilli. Španjolske oružane snage proslavile su svoj dan pod motom '30 godina održavanja mira u svijetu', a španjolski kralj i kraljica bili su domaćini koji su ovim događanjem odali priznanje vojnicima za vjerno služenje domovini sve ove godine.

Lijepa kraljica i bivša novinarka, koja će uskoro proslaviti 47. rođendan, plijenila je pažnju u još jednom besprijekornom modnom izdanju. Letizia se za ovu svečanu prigodu odlučila za vrlo ženstvenu, odmjerenu i seksi haljinu na preklop vatrenocrvene boje s potpisom španjolskog brenda Cherubina.

  • +16
Kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantna wrap haljina midi dužine do ispod koljena istaknula je kraljičinu vitku figuru i obline, a upravo zato ovaj model haljine obožavaju žene diljem svijeta. Osim što ističe ženske adute i vješto prikriva eventualne nedostatke, haljina na preklop, koju je popularizirala belgijska dizajnerica Diane von Fürstenberg, zbog svog laskavog kroja pristaje ženama svih tjelesnih građa, stoga predstavlja odličnu modnu investiciju.

Kraljica Letizia poznata je po tome što, za razliku od brojnih drugih članica kraljevskih obitelji, podržava španjolske dizajnere te ispred razvikanih svjetskih modnih kuća prednost uvijek daje domaćim brendovima, a ne libi se nositi i španjolske high street brendove kao što su Mango i Zara.

Cjelokupan stajling kraljica je upotpunila crvenom pismo-torbicom s potpisom brenda Magrit - jednog od njezinih omiljenih španjolskih brendova - crvenim štiklama s potpisom brenda Varela i decentnim srebrnim nakitom, dok je kosu za ovu prigodu podigla u elegantnu nisku punđu.

  • +65
Haljine na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo