PVC MODA

Lijepa kraljica sve je podsjetila da je cipele s hit detaljem nosila među prvima

29.05.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Ovoga proljeća cipela s PVC detaljima nametnule su se kao veliki sezonski trend u svijetu slavnih, no prije nego što su se okitile statusom najpoželjnije obuće, njima već godinama ne može odoljeti španjolska kraljica Letizia

Prošle godine u nekoliko javnih angažmana, uvijek besprijekorno dotjerana kraljica Letizia viđena je u pristupačnom modelu cipela mule s PVC detaljem koje potpisuje američki brend Steve Madden. Posjetivši događanje CaixaForum u Madridu, Letizia ih je i ovoga puta uklopila u formalno izdanje. Omiljeni crni model cipela mule zamijenila je identičnim modelom puderasto ružičaste boje kojim je kompletirala monokromatsku kombinaciju.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz ružičastu vestu od tvida s potpisom popularnog high street brenda Zara, Letizia je nosila jednostavan top uz lepršav model hlača identične nijanse, dok se po pitanju modnih dodataka odlučila za bijelu pismo torbicu s potpisom španjolskog brenda Felipe Prieto koju je, poput PVC cipela mule, već imala priliku nositi.

I dok nošenje obuće s PVC detaljima nije nikakva novost za španjolsku kraljicu Letiziu, najnovijim izdanjem javnost je ponovno podsjetila da je jedna od prvih dama u svijetu slavnih koja im nije odoljela.

Hoće li i druge dame s kraljevskih dvora poput britanske miljenice Kate Middleton i bivše američke glumice Meghan Markle ići njezinim modnim stopama – vrijeme će pokazati.

MODNA OVISNOST

Ove su sandale i cipele osvojile zaljubljenice u modu, a sve zahvaljujući jednom neodoljivom detalju

Pogledaj galeriju