modni hit

Nema šanse da vam ne zapnu za oko: 15 najboljih sandala s platformom kao stvorenih za tople dane pred nama

29.04.2022 u 15:33

Bionic
Reading

Što više, to bolje. Sandale s platformmo doslovce će podići svaki stajling, a ovi modeli su kao stvoreni za tople mjesece pred nama. Ovo su neki od modela koji osvajaju na prvi pogled. Savršene za dan i večer, jednom kada ih probate vrlo vjerojatno se nećete odvajati od njih sve do početka jesenskih kiša

Bilo je samo pitanje vremena kada će sandale s vrtoglavi visokim platformama zauzeti zasluženo visoko mjesto na list najpoželjnijih cipela sezone. Nakon tenisica i prvenstveno praktičnih modela cipela koji su vladali tijekom lockdowna, sve više raste popularnost modelima s petom, i to onom vrtoglavo visokom.

Upečatljivi parovi poput Versaceovog modela Medusa i Valenetinovih Tan-Go sandala ubrzali su rastuću fascinaciju modnog svijeta vrtoglavo visokom štiklama i doista zadebljanim platformama. Kolekcije za toplu sezonu gotovo svih modnih brendova predstavile su sandale s platformama dizajnirane za baš svaku prigodu i dress code: traper i rafija za svakodnevni casual stajling, miks metalik kože i zavodljivih vezica kao stvorene za elegantne izlaske ili dnevni dotjerani look.

Bez obzira koji model vam zapne za oko, svi imaju jedan isti efekt: naglašavanje noge. Tako su ovi modeli doista savršen izbor uz mini haljine, ali savršeno će se snaći u kombinaciji s ispranim traperom za ležeran izgled.

No, tu je i mali trik: prilikom kupovine birajte modele s čvrstim remenčićima, a one vrtoglavo visoke najbolje su ako imaju dugačke vezice koje će omogućiti da čvrsto stoje na mjestu te spriječe posrtanje. Većina modele prožete je dozom neodoljivog disko stila, upadljive su i vrlo eklektičko stila. Nema šanse da prođete nezapaženo, baš kao što nema šanse da vam barem jedan model od 15 u galeriji ne zapne za oko.

  • +9
Sandale s platformom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije