JEANS INSPIRACIJA

Traper ne može biti dosadan, pogotovo ako je ovakav

29.04.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Već smo dobro upoznale sve prednosti udobnih 'boyfriend' traperica, sve varijacije na temu 'maminog' jeansa visokog struka i trapezica, hit trenda iz 70-ih koji se vratio u velikom stilu ove sezone, da bismo najradije sve uske modele koje smo nagomilale tijekom godina iz ovih stopa izbacile iz ormara

Ako ste u potrazi za novim proljetnim krpicama i jeans nadahnućima, razmislite o traper suknji A-linije (slični modeli viđeni su na modnih revijama kuće Chloé), traperu iskrzanih rubova, jeans suknja-hlačama (tko bi pomislio da će se to ikad vratiti), kratko rezanim jeans košuljama ili traperu s aplikacijama.

Aplikacije

Ovaj smo trend već zapazili na uvijek pomno dotjeranoj Blake Lively koja modnim inovacijama izaziva zavist zaljubljenica u modu. Zgodnoj glumici koju možemo vidjeti u velikom hitu 'Bezvremenska Adaline' odlično stoji ovaj novi trend denima. Dizajneri Christopher Kane i Dolce & Gabbana već su prigrlili ovaj trend i lansirali traperice s maštovitim ukrasima. Naravno, puno jeftinija i originalnija varijanta je ta da probudite svoju kreativnu stranu i stare traperice sami osvježite ukrasima u obliku cvijeća, leptirića i sl.


Odrezane košulje

Imate previše traper košulja u svom ormaru? Zašto ne biste odrezali donji dio i pretvorili je u modernu rezanu košulju? Ovakva kratka košulja odlično izgleda uz hlače visoka stuka ili je isfurajte na plaži uz bikini.

Iskrzani rubovi na traperu

Tipična tinejdžerska pogreška koju smo puno puta napravili eksperimentirajući sa škarama sada je apsolutni modni must have. Traper odjeću iskrzanih rubova među prvima je na revijama pokazala londonska modna kuća Marques' Almeida. Ovakav jeans nosite uz kul tenisice za nonšalantnu vibru.

Suknja-hlače

Nevjerojatan povratak ovog davnog trenda iznenadit će mnoge. Među prvima ih je na modnim revijama pokazala modna kuća Gucci, a prilikom kombiniranja najvažnije je voditi računa o proporcionalnosti. Suknja-hlače izgledaju odlično uz kraći top i cipele na punu petu.

Jeans suknja A-linije

Ovaj kul trend vratio se u velikom stilu. Ako nosite dugu traper suknju, kombinirajte je uz bijelu ležernu košulju i klompe. Bitno je da gornji dio nije preširok ili predug da vam ne doda koji kilogram viška.