CARMEN GIMENO

Traper košulja pouzdano skida godine, a evo kako je možete nositi ako ste iznad 50

04.05.2023 u 13:45

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, pedeset plus modna senzacija svojim razigranim izdanjima već je neko vrijeme velika inspiracija brojnim damama diljem svijeta

Bez obzira imate li 20 ili 50, Instagram profil Carmen Gimeno nepresušan je izvor nevjerojatnih stajlinga.

Pedeset plus modna ikona s velikim brojem obožavatelja, najbolji je dokaz kako za dobro odijevanje nije nužno zadužiti se i nabacati na sebe skupocjenu odjeću od glave do pete.

Sjedokosa Španjolka ponovno je očitala lekciju iz stila uz pomoć nekoliko jednostavnih, ali efektnih komada koje svi imamo u ormaru.

  • +18
Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Što kažete npr. na kombinaciju traper košulje, upečatljive maxi suknje vedrog uzorka i bijelih tenisica? Ovakav spoj, ujedno ženstven, praktičan i mladenački ima i jak anti-age efekt te je fantastična modna ideja za brojne prigode od poslovnih pa do večernjih.

Osim toga, traper košulja daje mladenačku cool vibru, a njezina je svestranost itekako dobro poznata jer je možete nositi uz sve što imate u ormaru.

Carmen se odlučila za košulju s potpisom Stradivariusa, dok je elegantna duga suknja i iz Hrvaticama omiljenog high street brenda Zara.

Stajling koji vrijedi iskopirati dodatno je nadogradila sunčanim naočalama retro stila bijelih okvira i crvenim ružem, a njezin prepoznatljivi 'srebrni' bob stilizirala je u ležerne uvojke.