leopardov uzorak

Jennifer Lopez pokazala zanimljive stajlinge, a ovaj bi se malo tko usudio odjenuti

04.05.2023 u 10:14

  • +5

Jennifer Lopez

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Slavna glumica i pjevačica Jennifer Lopez pokazala je nenadmašnu sposobnost nošenja stajlinga iz svih modnih kategorija, pokorivši ulice New Yorka u leopardovom uzorku od glave do pete, a potom u neodoljivo chic izdanju

Jennifer Lopez pokorila je ulice New Yorka u dva dojmljiva stajlinga koja je nosila u razmaku od svega nekoliko sati. Slavna glumica i pjevačica birala je dva potpuno različita outfita te je prvo privlačila poglede odjenuvši leopardov uzorak od glave do pete, a potom noseći neodoljivo chic stajling vrijedan kopiranja.

Trend životinjskog uzorka Lopez je podigla na višu razinu, odjenuvši se u leopardove točkice od glave do pete. Naime, mini haljinu dugačkih rukava s efektnim dodatkom šljokica i perja vješto je kombinirala tajicama istog uzorka, obogaćenih brojnim glatkim kratkim perjem i mnoštvom šljokica, a sve s potpisom Valentina.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stajling je zaokružila Valentinovom malenom torbicom leopardovog uzorka i odgovarajućim visokim potpeticama te prepoznatljivim sunčanim naočalama.

Potom se uputila na ručak s majkom, a za tu prigodu birala je još jedan stajling vrijedan kopiranja!

U radikalno drugačijem outfitu, kombinirala je nekoliko modnih klasika: dugačak bež baloner bez kojeg proljeće ostaje nezamislivo, jednostavan crni džemper te crne hlače skinny kroja koje je nosila na visoke potpetice nježne krem nijanse.

Jennifer Lopez tako je u svega nekoliko sati još jednom pokazala vrsno modno umijeće i nenadmašnu sposobnost vještog kreiranja stajlinga iz svih modnih kategorija, od dojmljivog životinjskog uzorka na najvišoj razini do kombiniranja svega nekoliko basic komada u besprijekorno chic izdanje.