hailey bieber

Torbica o kojoj se priča: Vratila se nakon šest godina i zaludila trendseterice

19.01.2024 u 12:15

Bionic
Reading

Phoebe Philo oživjela je elegantnu Drive torbicu u svojoj prvoj autorskoj kolekciji, nakon što je prije šest godina povučena iz prodaje njenim odlaskom iz Celinea

Hailey Bieber godinama je jedna od primarnih modnih inspiracija, posebno za ljubiteljice casual sportskog ili preppy stila. U skladu sa svojim modnim ukusom, sada nam donosi i jednu torbicu u koju će se zaljubiti sve obožavateljice minimalističke elegancije.

Torba Drive dizajnerice Phoebe Philo privukla je veliku pozornost kada ju je američka manekenka ponijela na košarkašku utakmicu LA Lakersa u Los Angelesu i s njome u ruci zasjela u prvi red Crypto Arene.

Ovaj modni dodatak plijenio je pozornost posebno iz razloga što je prije šest godina povučen iz ponude kada je dizajnerica napustila brend Celine, a prošlog listopada oživjela ga je u sklopu svoje prve autorske kolekcije naziva Edits.

Philo je predstavila niz komada koje su modni stručnjaci opisali kao 'siluete karakterizirane drskom nonšalantnosti i elegantne komade s pravom dozom odvažnosti' - stil kao stvoren za Hailey Bieber.

Manekenka je iz kolekcija birala upravo Drive minimalističku torbicu chic kontura i crne boje te ga je momentalno učinila It komadom u koji su trendseterice odmah poželjele investirati.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Hailey ju je nosila na sivi pleteni pulover i traperice ispod kožnog balonera, okrenute kape te efektnih mokasinki na petu brenda Miu Miu, a društvo joj je pravila bliska prijateljica Kendall Jenner.

HAILEY BIEBER

Svaki detalj na svom mjestu: Ovu chic kombinaciju koja krade poglede vrijedi kopirati

Pogledaj galeriju