kultni model

Torbe od rafije ljetni su modni hit, a ovu baš svi žele: Prošle godine se rasprodala, a sada stiže u novim nijansama i osvježenog izgleda

18.08.2022 u 12:21

Bionic
Reading

Prošle godine Pradina velika torba od rafija bila je nedvojbeno kultni modni dodatak kako na Instagramu tako i na ulicama modnih središta. Brojne 'it' djevojke i modne influencerice nisu mogle odoljeti tom jednostavnom, a tako efektnom modnom slatkišu, a na radost mnogih torba od rafije prestiže modne kuće vraća se na modnu scenu i ove godine i dolazi u nizu novih nijansi i silueta

Modna influcerica Pernille Teisbæk meku torbu od rafije s decentnim Pradinim logom nosila je na odmor uz bazen, ista torba pratila je Lindu Tol na kavama u Amsterdamu, a nisu joj odoljele ni zaljubljenice u modu iz Londona, od Lucy Williams do Lizzy Hadfield.

Torba, jednostavno i prije svega praktičnog dizajna, no jednako efektnog, vrlo brzo je stekla popularnost. Čak su i ljepotice s A-liste, poput Rosie Huntington-Whiteley i Hailey Bieber, vrlo rado prigrlile ovaj trend, a torbica se razgrabila s polica. No, sve one koji su ovaj trend propustili prošle godine zasigurno će obradovati vijest da se rasprodana torbica vraća i ove godine te sada dolazi u nizu novih nijansi i silueta.

Rosie Huntington-Whiteley, poznata je po elegantnom i bezvremenskom stilu, a njezinu garderobu čine brendove kao što su The Row, Totême i Wardrobe NYC nosila je ju je još prole godine, a u svojoj objavi pokazala je kako se ovaj shopper torba može nositi i kao sjajan dodatak urbanom stjalingu za dan proveden u gradu.

I dok se Rosie odlučila za klasičnu bež varijantu, obožavatelji mode nesumnjivo će se zaljubiti u nove pastelne nijanse predstavljene ove sezone koje će zasigurno biti rasprodane u trenu. Bilo da se rad o bijedo ružičastoj lila ili puderasto plavij, ova će torbica biti savršen dodatak basic komadima u ormaru.

S cijenom koja, ovisno o modelu, varira između 1400 i 1500 kuna, ova torba predstavlja efektnu dizajnersku kupnju, a rafija kao materijal čini je idealnim odabirom za ljetne dane. Uz to, ovaj model shopper torbe još jednom dokazuje kako su jednostavni komadi vrlo efektni i bezvremenski dodatak stajlinzima nosivi u više prilika i kroz nekoliko sezona.

  • +7
Prada torba od rafije Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije