OTKAČENI MODELI

Torbe koje će vas osvojiti na prvi pogled

01.02.2017 u 07:12

  • +14

Otkačeni modeli torbi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sudeći po novim modelima torbi koje nude dizajnerska imena i lanci ulične mode, za omiljene modne dodatke žena u nadolazećoj sezoni vrijedi pravilo 'što luđe, to bolje'

Ako već imate crnu torbu u nekoliko veličina i modela, ali i smeđu ili sivu, onda je vrijeme da se malo zabavite uz neki otkačeni model koji će sigurno privlačiti poglede u šetnji gradom. Uz 'lude' torbice ne morate se brinuti o ostalim modnim detaljima, a simpatični modeli navući će osmijeh na lice ne samo vama, već i prolaznicima.

Zakrpe, vezovi, efektne boje, cvjetni, životinjski ili maskirni uzorci, samo su neki od detalja koji čine trendovske modele upečatljivih torba, a posebno su neodoljivi primjerci od netipičnih materijala za torbe poput trapera, krzna i baršuna.

Modne kuće poput Fendija, Guccija, Balenciage, Moschina ili Prade, hvale se otkačenim primjercima koji u trenu osvježe svaku modnu kombinaciju.

Modni dodaci oduvijek slove za predmete koji stavljaju točku na i osmišljene kombinacije, istovremeno joj darujući sasvim drugo značenje. Otkačeni modeli torba ekspresno su modno rješenje u trenucima kada bi svom stilu podarili dozu zanimljivosti bez suvišnih modnih eksperimentiranja.