NOVI/STARI TREND

Tople, meke i udobne: Ovo su najtraženije jakne ove sezone

24.10.2017 u 06:38

Bionic
Reading

Jaknice od umjetnog krzna već su neko vrijeme veliki hit među trendsetericama, a viđali smo ih i na modnim ikonama poput Olivije Palermo, sestara Hadid ili it djevojkama iz klana Kardashian-Jenner

Modni svijet je ove sezone poludio za toplim, mekim i udobnim jaknicama od umjetnog krzna, a već su ih u svoje kolekcije uvrstile poznate modne kuće, ali i svima pristupačni brendovi.

Kako piše whowhatwear.com, Pinterest, koji je često najbolji pokazatelj najnovijih modnih trendova, bilježi ogroman porast zanimanja za ovakvim modelima jaknica i to od nevjerojatnih 1200 posto!

  • +26
Bundice od umjetnog krzna Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Radi se o još jednom trendu koji se svako malo vraća, ali u ponešto izmijenjenom obliku.

Nije ni čudo da su ovi efektni modeli očarali zaljubljenice u modu jer nema ništa toplije od ovih jaknica kad se celzijevci počnu opako spuštati.

Ukoliko želite biti totalno in, morate znati da su najtraženije tzv. teddy bundice izrađene od tkanine koja neodoljivo podsjeća na obožavane plišance - zbog toga i naziv teddy (skraćeno od teddy bear – medvjedić).

Niste sigurni kako isfurati teddy bundice?

Poigrajte se stilovima i krojevima. Nećete pogriješiti ako ih nosite u kombinaciji s kožnatim hlačama, minicama, uz podrapane traperice ili plisirane suknje A-kroja - važno je da se dobro osjećate u onome što nosite.