subotnje druženje

To može samo ona: Odjevena u traperice i običnu majicu Leonarda Lončar opet uspijeva izgledati chic

11.06.2022 u 13:33

Bionic
Reading

U samom središtu grada udruga P.I.N.K. Life ove obilježila je Dan plave zvijezde, a to događanje nije propustila ni Leonarda Lončar. Uvijek chic odjevena Zagrepčanka ovog puta pokazala je vrlo urban stajling prepun detalja

Subotnje prijepodne tradicionalno je vrlo živo u centru metropole, a vrlo čest i vrijeme održavanja različitih događanja. Tako je upravo ove subote udruga P.I.N.K. Life ove obilježila je Dan plave zvijezde kako bi se osvijestila potreba vođenja zdravog života i odlaska na preventivne preglede.

Na događanje je stigla i Leonarda Lončar. Dobro raspoložena i odjevena u ležerno, vrlo urbano, ali i chic izdanje, uživala je u druženju i vrevi zagrebačke subotnje špice. Za ovu priliku posegnula je za vječnim modnim komadom, trapericama, a Leonarada je ovog puta isfurala vrlo trendi širi model, s džepovima sa strane. Naime, ove sezone široke traperice definitivno su zamijenile do nedavno obožavane skinny modele, a širi krojevi obožavateljicama mode sjajan su podloga za vrlo chic stajlinge.

  • +2
Leonarda Lončar Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Uz traperice Leonarde je nabacila bijelu majicu s printom, a naizgled posve običnom i neupečatljivom stajlingu dala je svoj prepoznatljiv pečat, ovog puta s mnoštvom detalja. Našle su se tako tu naušnice u obliku morske zvijezde, crvene naočale na efektnoj crvenoj vrpci te brojne narukvice na obje ruke. Leonarda inače svaki stajling voli začiniti s upečatljivim detaljima, nerijetko nosi kape, a jedan od omiljenih modela, bez obzira na sezonu, joj je kačket.

'PROGLEDAJ SRCEM'

[FOTO] Leonarda Lončar i Nina Badrić nisu željele propustiti duhovni spektakl na Maksimiru

Pogledaj galeriju

Leonarda je inače velika zaljubljenica u modu, a toj svojoj velikoj strasti odlučila se ponovno vratiti kada se, nakon razvoda od nogometne legende Zvonimira Bobana, vratila se u Zagreb iz Švicarske. 'Uglavnom se bavim bižuterijom, kao i uvijek, a sada sam krenula u proizvodnju jastuka, pokrivača nekakvih ženskih odjevnih predmeta. Mislim da ćemo početi s proizvodnjom torbi, šešira, što je nešto što me veseli i što je dio mog odjevnog stila,' izjavila je nedavno u emisiji Klub 7.