NAJSTAJLIŠ PRINCEZA

To je njezin adut: Kako su se tijekom godina mijenjale frizure Kate Middleton

10.01.2023 u 15:37

Bionic
Reading

Kate Middleton, jedna od zasigurno najomiljenijih članica britanske kraljevske obitelji, jučer je proslavila 41. rođendan, a mi smo se prisjetili svih njezinih frizura koje redovito izazivaju divljenje

U sjeni bombastičnih intervjua kojima je 'odbjegli' princ Harry najavio izlazak svojih memoara 'Spare', o kojima svjetska javnost već danima bruji, princeza od Walesa proslavlja 41. rođendan.

Uvijek sjajno dotjerana, supruga princa Williama otkako je ušla u kraljevsku obitelj izaziva pozornost ne samo svojim stilom i elegantnim modnim kombinacijama, već i svojom ljepotom.

Zaljubljenice u modu zasigurno će se složiti da je lijepa i njegovana kosa možda i najbolji modni dodatak koji možete imati, a upravo je na račun svoje bujne frizure Kate Middleton oduvijek dobivala brojne pohvale.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Kevin Gee / INSTAR Images / Profimedia

Čak je i u svojim eksplozivnim memoarima princ Harry otkrio da je njegov otac, kralj Charles III hvalio Katienu kosu koju lijepa majka troje djece najčešće nosi raspuštenu, podignutu u polurep ili, ako se radi o nekoj ležernijoj prigodi, podignutu u visoki rep, pa je i njegova tad još djevojka Meghan Markle imala sličnu frizuru prilikom upoznavanja s njime i njegovom majkom, kraljicom Elizabetom II.

BRITANSKA MILJENICA

Modna biblija odabrala najbolja izdanja Kate Middleton u 2022. godini: Pogledajte koja su se našla na listi

Pogledaj galeriju

Iako se i zbog strogih pravila kraljevske obitelji Kate ne može upustiti u neke radikalne zaokrete kad se radi o modnim kombinacijama, make upu ili frizurama, tijekom godina i ona je imala poneki iskorak pa je tako nekoliko puta nosila dulje 'zavjesa' šiške, a mijenjala je i duljinu te eksperimentirala bojom kose, uvijek unutar nekoliko nijansi svjetlijih ili tamnijih tonova.

Ono što je njezin zaštitni znak su bujne, voluminozne kovrče koje izgledaju profinjeno, damski i sofisticirano, onako kako i dolikuje budućoj kraljici.

Tijekom pandemije supruga princa Williama, s kojim ima dva sina i kćer, izazvala je oduševljenje odličnom promjenom, ravno isfeniranom frizurom.

Raskošni valovi i pomno isfenirani uvojci savršeno se uklapaju u njezina besprijekorna izdanja pa je teško reći koja je frizura ljepša. Ukoliko se pak Kate mora pojaviti na nekoj svečanosti, njezine punđe točka su na 'i' glamuroznih modnih kombinacija. Jedno je sigurno, za koji god se stil odlučila, lijepoj Britanki sve odlično pristaje.