KRALJEVSKO PARTIJANJE

Tko su Ana i Svetlana koje su otpratile princa Harryja?

30.08.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Britanski mediji ne prestaju pisati o ludoj hvarskoj noći princa Harryja i otkrivaju da je, dok djevojke nisu shvatile tko je, u klubu Venerada dobio puno košarica

Iako je većinu vremena u hvarskom klubu proveo mokar, princ Harry ipak je uspio šarmirati dvije glamurozne djevojke za svog sada već slavnog partijanja u Hrvatskoj. Tim riječima Daily Mail nastavlja ekstenzivno praćenje prinčeve divlje hvarske večeri i otkriva da je princ u rane sate nestao s dvije ljepotice – Anom Simović (23) i Svetlanom Gavrilović (28).

Jučer je Svetlana Gavrilović, koja kaže da je radila za L'Oréal i poznata je u partijanerskim krugovima kao hostesa u noćnom klubu izjavila, nastavlja britanski dnevnik, kako je princ Harry pravi gospodin, pristojan i drag. Svetlana je, piše britanski tabloid, trenirala karate, a njezina Facebook stranica ima seriju fotografija na kojima pozira s bogatim klijentima. Radi za modnu agenciju Weltrusky u Zagrebu.

Harry se već dugo pokušava riješiti svoje reputacije plejboja fokusirajući se na svoju vojnu karijeru, ali je na lijepi jadranski otok Hvar stigao oko dva sata i počeo piti votku, viski i pivo u lokalnom kafiću.

Osoblje tog kafića navodno je bilo iznenađeno njegovim narudžbama budući je ostao bez novaca, ali su njegovo kraljevskog statusa postali svjesni kad je osoba iz prinčevog osiguranja platila ceh.

Menadžerica Venerade Sanja Britt Jusić (33) bila je u klubu kad je stigao Harry s trojicom prijatelja: 'Inače, ne dopuštamo ljudima da plivaju u bazenu zbog sigurnosnih razloga, ali ne mislim da ga je naše osiguranje uopće pokušalo spriječiti. On se samo htio dobro zabaviti.

Skakao je i izlazio iz bazena cijelu noć. Brinula sam da se ne ozlijedi ili prehladi, na kraju sam mu dala jednu od naših majica. Kad ju je navukao izgledao je poput naših konobara.'

Nakon toga je, nastavlja Jusić za Daily Mail, princ Harry otišao u bar i naručio piće za sve. 'U jednom trenutku više nije imao novaca, a barmen nije znao tko je i zašto ne bi netko platio piće, pa mu je na kraju naš zaštitar dao 200 kuna koje je samo bacio na šank.' U Veneradi nisu sigurno koliko je princ popio tekila, ali broj nije bio malen.

Jusić je otkrila da je najprije bio hladno primljen među ženskim gošćama. 'U početku nitko nije znao tko je on. Išao je od stola do stola, stajao nad njima i pokušao s njima razgovarati. No curama nije bio zanimljiv jer nisu znala tko je. Hrvatske cure znaju biti vrlo hladne iako se on jako trudio', kaže Jusić. 'Ali, kad su shvatile tko je, počele su plesati oko njega i koketirati. Puno ih je ljubio, naravno ne u usta.'

Nakon izlaska iz Verande, princ se još jednom okupao u moru prije nego što se vratio na prijateljevu jahtu.