FASHION GURU:

Tko ne bi volio našu predsjednicu s renesansnom frizurom i fiksiranim loknama kao kod Botticellija

  • 26.06.2019 u 12:14

  • Bionic
    Reading

    Na svečanom prijamu koji je u povodu obilježanja Dana državnosti organizirala predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović nije nedostajalo poznatih lica, a njihovim se modnim odabirima u svom stilu pozabavio naš modni kritičar Fashion Guru

    Predsjednica u Melania Trump boji kaže da će Hrvatska biti među najprosperitetnijim zemljama svijeta. Tko je onda ne bi volio u toj haljini s volan rukavima i s renesansnom frizurom u kojoj lokne ne padaju prirodno već su fiksirane kao kod Botticellija.

    proslava dana državnosti

    Politička i društvena elita okupila se na Pantovčaku. Pogledajte tko je sve bio na predsjedničinom domjenku

    Pogledaj galeriju

    Među brojnim uzvanicima našla se i Josipa Rimac, koja ne može više parirati damama iz politike kad se radi o odijevanju.

    Bila je na Pantovčaku i Martina Bienenfeld koja je po meni bila najbolje odjevena od svih uzvanica s plavom drapiranom i nepretencioznom haljinom, te isto tako ležernom frizurom jer znamo kakve su temperature ovih dana.

    Bilo je tu još gostiju koji iskazuju svoju ljubav prema domovini, ali bolje ih ne spominjati, neka samo rade svoj posao.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.