FASHION GURU

Duga teatralna haljina Jelene Glišić nije baš prikladna za vruće ljetne noći, ali barem je lijepa i ona je stvarno dobro nosi

  • 22.06.2019 u 15:57

  • Bionic
    Reading

    Voditeljica Jelena Glišić pojavila se na dva događanja u istom danu u dugoj crvenoj haljini. Iako nije baš prikladna za ljetne noći, barem je lijepa i ona je stvarno dobro nosi, mišljenja je Fashion Guru

    Naša zgodna voditeljica svestrana je, nema gdje je nema, od svih mogućih emisija, lota, reklama, pa i društvenih događaja.

    Mnogi bi se zapitali kako sve to stigne, ali ona je pokazala da nije samo dobro organizirana, već i praktična. Da se nikome ne zamjeri, odlučila je pohoditi sve događaje koji su bili u tom danu, a pritom je otkrila i svoju praktičnu stranu pojavivši se u istoj haljini na dva događanja.

    Ne znam kako joj je to uspjelo s ovako dugom teatralnom haljinom, jer mi se nekako čini da nije baš bila prikladna za vruće ljetne noći, a i nisam shvatio da je dress code bio glamurozan crveni tepih.

    Haljina je lijepa i ona ju stvarno lijepo nosi, ali je li bila prikladna, u to baš i nisam siguran.

    • +47
    Poznati na Journal.hr Summer of Love partyju Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal montaža

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.