SJAJNO IZGLEDA

Tko još misli na Clooneyja? Ona sigurno ne!

11.06.2014 u 10:09

Bionic
Reading

Stacy Keibler, bivša hrvačica i bivša djevojka Georga Clooneyja, sada udana za biznismena Jareda Pobrea, za tri mjeseca će prvi put postati mama

Sudeći prema izgledu, slatkom očekivanju i osmijehu, ovo je sigurno najsretnije razdoblje za 34-godišnju Stacy. U ležernom, pomalo kaubojskom stilu, s gležnjačama i šeširićem, lijepa je trudnica uživala u ručku i druženju s mamom Patricijom.

Na njezinom jelovniku sigurno se nije našlo nezdravih namirnica, za kojima trudnice povremeno čeznu. Naime nedavno je njezin instruktor pilatesa otkrio režim vježbanja aktivne trudnice koja želi sačuvati svoju snagu te zdrav način života.


'Stacy jede zdravu i kvalitetnu hranu. Na njenom jelovniku nema 'smeća'. Ne jede pržene krumpiriće i ne pije milkshakeove. Možete imati neke trudničke želje, ali opet napraviti zdrav izbor', rekao je njezin trener.

Nedavno je Stacy priznala da nikada prije nije razmišljala o obitelji, sve dok nije srela sadašnjeg supruga.

'Kada susretnete pravu osobu, sve se mijenja', rekla je nedavno za People. Stacy su se stvari u životu očito posložile i to se na njoj vidi. Za nju se definitivno može reći da je trudnica koja sjaji.