MODNI IZLETI

Tko je najbolje isfurao ovaj trend?

27.08.2013 u 08:53

  • +8

Poznati u prugicama

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/tportal.hr

Bionic
Reading

Iz prugica se ljeti ne izlazi, tako je to u modnom svijetu bilo, tako i ostaje. Evo tko je sve od poznatih ovoga ljeta prošetao u prugastim modnim kombinacijama. Za svaku pohvalu

Pruge se nose za špicu, pruge se nose za plažu, za večernje izlaske, čak i za crvene tepihe. Bili su ih puni proljetno-ljetni izlozi dućana, pune su ih sada i ulice.

I naše poznate zaljubljenice u modu uvijek iznova zagrizu na ovaj trend. Marijana Batinić i Maja Lena Lopatny isfurale su ga kroz duge haljine. Jelena Veljača Nina Badrić svaka su ga na svoj način uklopile u obliku majice, a Nevena Rendeli, Snježana Mehun Severina nosile su prugaste suknje.

Široke pruge u bojama uz bijelu je haljinicu odlično isfurala i Nikolina Pišek, dok je voditeljica Nives Čanović hrabro obukla prugastu haljinicu.

A kad smo kod glamuroznih događanja na crvenim tepisima, Jelena Ristić, djevojka sportaša Novaka Đokovića, pokazala je kako se to radi. Nosila je potpis iz visoke mode, Oscar de la Renta, i pokupila nemalo pozornosti u regiji, ali i šire. Haljinu je nosila u Londonu, dana nakon finala u Wimbledonu.