A TEK MU JE 19!

Tko je na listi najbogatijih irskih glazbenika?

14.04.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Mladi dečki iz One Directiona u kratkom su roku postali prave zvijezde te zgrnuli veliko bogatstvo

1D je proglašen najbogatijim britanskim boy bendom zaradivši impresivnih 25 milijuna funti, te se našao na listi najbogatijih glazbenika u dobi do 30 godina.

Nedavno je objavljeno da je član ove teen senzacije, 19-godišnji Niall Horan, čije se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih pet milijuna funti, uvršten na popis najbogatijih glazbenika u Irskoj!

Osim Nialla, na ovom su se popisu našli Riverdanceov kreator, Michael Flatley i, naravno, članovi grupe U2, objavio je Irish Times

Inače, članovi grupe 1D u Londonu su otvorili svoju treću trgovinu '1D World' koja odlično posluje - zarada je tolika da ih čini trenutačno najbogatijim boy bendom u Velikoj Britaniji.

Teen miljenici su svojim aktualnim albumom 'Take Me Home' postali prvi bend nakon 20 godina koji je u tijeku jedne godine imao dva najprodavanija albuma, s ukupnom prodajom od tri milijuna primjeraka. Od 60 rasprodanih koncerata u 2012, zaradili su 11.8 milijuna funti, no na drugom mjestu su i liste po humanitarnim donacijama.

S velikim zanimanjem obožavatelji One Directiona iščekuju dokumentarno-glazbeni 3D spektakl 'One Direction: This Is Us' o ovom popularnom bendu. Film u kina širom svijeta, kao i kod nas stiže u kolovozu.