LJEPŠE OD LJEPŠIH

Tko ima najljepše grudi u Hollywoodu?

08.07.2010 u 07:23

Bionic
Reading

Poželjan izgled osnovni je imperativ Hollywooda, a s njim idu i dobre grudi. Dok puno filmskih studija u zadnje vrijeme traži prirodan izgled, velik broj glumica već je zaradio milijune zahvaljujući svom bujnom poprsju koje se nisu sramile pokazati

Jedna od takvih je Pamela Anderson koja je još u začecima svoje karijere odlučila povećati grudi za nekoliko brojeva. S vremenom je i sama shvatila da je malo pretjerala s veličinom, pa ih je smanjila, pa onda opet povećala i još jednom smanjila. I sama je svoj odnos s grudima opisala kao odnos ljubavi i mržnje, ovisno o trenutnom raspoloženju. 'To je stvar ljubavi i mržnje, ali smo moje grudi i ja jako bliske. Zadovoljna sam što sam povećala grudi, ali ponekad mi ipak smetaju', priznala je plavokosa glumica.

Neodoljiva Monica Bellucci

Vlasnica je jednih od najljepših grudi na svijetu, po mišljenju mnogih, Scarlett Johansson koja se može pohvaliti prirodno bujnim grudima. No, plavokosa ljepotica rekla je da će s vremenom razmisliti o tome da ih malo podigne kad gravitacija uzme maha. 'Vjerujem u plastičnu kirurgiju, ne želim biti obješena, nema u tome nikakve zabave', rekla je Scarlett čije su grudi dva put bile proglašene najljepšima u Hollywoodu.

Bujne grudi krase i meksičku ljepoticu Salmu Hayek koja je svojedobno priznala da je molila boga da joj podari velike grudi. 'Molila sam da se dogodi čudo. Umočila sam ruke u svetu vodicu i molila Boga da mi podari velike grudi i dobila sam ih za nekoliko mjeseci', rekla je Salma koja zbilja ima zavidno poprsje.
Kad su u pitanju prirodni aduti, ne smijemo izostaviti ni 'barbiku' Jessicu Simpson čije je obujam poprsja zbilja zavidan. Plavokosa pjevačica i glumica kune se da su njezine grudi potpuno prirodne, što joj zapravo i vjerujemo jer i njihova veličina, kao i njezina težina, oscilira. Prije dvije godine časopis InTouch proglasio ju je vlasnicom najljepših grudi u Hollywoodu.

Savršenim prirodnim grudima može se pohvaliti i talijanska ljepotica Monica Bellucci koja se ne srami pokazati ih. Uostalom, to ne bi bio ponosan na takvu ljepotu?

Seksi oskarovka Halle Berry s godinama izgleda sve bolje, a njezine grudi i dalje izgledaju savršeno. Glumica tvrdi da se nije podvrgavala nikakvim estetskim zahvatima, a tajna njezina zanosnog izgleda, kaže, leži u zdravoj prehrani i puno tjelovježbe. U svakom slučaju, Halleine grudi i dalje su melem za oči, jedino ne možemo prežaliti što ih tako rijetko pokazuje.

Savršene grudi, barem kad je žensko mišljenje u pitanju, ima i Jennifer Aniston. Glumica je prešla četrdesetu, no njezine grudi i dalje izgledaju čvrsto i prpošno iako se Jen kune da nikad nije išla pod nož.

Dugo vremena TV glumica Jennifer Love Hewitt nosila je epitet najljepših holivudskih grudi iako ih ona nikad nije pokazala, a u njihovu ljepotu mogli su se uvjeriti samo rijetki sretnici. No, sudeći po dekolteima i ovom što se naziralo, moglo se zaključiti da slatka brineta ima poprsje za koje bi mnoge žene ubile.

No zato nam je starleta Kim Kardashian, poznata po bujnim atributima, kako prednjim, tako i stražnjim, odavno dala od znanja što ima ponuditi. A riječ je o pravoj raskoši. Seksi Kim se naravno kune da je majka priroda bila iznimno darežljiva s njezinim oblinama, no bivši suprug tvrdi da su njezine obline ipak potpomognute vještim rukama estetskih kirurga.

Megan Fox je seksi komad sa sjajnim grudima. Iako je ova holivudska lutkica i novi seks simbol obavila popriličan broj plastičnih operacija na licu, mnogi sumnjaju da je usput sredila i grudi. Meganino poprsje izgleda suviše savršeno da bi bilo prirodno, ali nikad se ne zna. Možda je samo rijetka sretnica.

Glumica Heather Graham iza sebe nema zavidnu filmsku karijeru, no zato ima zavidne grudi. Plavokosa glumica nerijetko nas počasti prizorom svojih golih grudi koje, moramo biti iskreni, ostavljaju bez daha.