DODIRNI MI KOLJENA

Tko ima najbolje noge estrade?

19.08.2013 u 09:12

  • +8

Najbolje noge estrade

Izvor: tportal.hr / Autor: Duško Marušić, Hrvoje Jelavić, Matej Grgić, Lucija Bušić

Bionic
Reading

Iako je Katarina Rautek sama svoje noge proglasila najvrućima na estradi, ima mnogih kandidatkinja koje također zaslužuju koju lentu

'Odbolovat ću te ja, na ovim krhkim nogicama', pjeva Severina često na svojim koncertima kada je na red došao set njenih autorskih pjesama. Njene mišićave noge rezultat su savršene pripreme za turneju Dobrodošao u klub, na kojoj neumorno pleše i pjeva. Rekla nam je nedavno da ju je strah vagati se, ali bez obzira na brojke, njene noge zaslužuju titulu ili par lentu prve pratilje.

Lana Jurčević u posljednje vrijeme pokazuje dekolte i trbuh, no i noge su joj definitivno zaslužile pažnju. Lijepa Lana živi u svom La, la, la landu, bez brige i problema. Lana se opustila u igranju sa stylinzima pa je vidimo u provokativnijim izdanjima.

Katarina Rautek još prije našeg izbora odlučila je svoje noge proglasiti najboljima. Dobra taktika, ali ipak će morati na koncu poslušati javno mnijenje.

Krhka Jelena Rozga rekla je da nikada nije mislila da ima super noge, ali se time ne opterećuje. 'Ma nemam ja baš tako dobre noge, ali ne zamaram se time. Mislim da svaka žena ne mora biti najljepša na svijetu, ali mora biti sretna iznutra. I onda takva žena zrači. Ja jesam sretna! Zato, žene moje drage i lijepe, kojima i pjevam, budite najljepše sebi i nemojte se opterećivati, pokažite malo svog tijela!'

Otkako je opet solo, Žanamari Lalić postala prava zavodnica. Kada je tulumarila na Zrću, plijenila je pažnju svojim dugim nogama.

Nitko nema noge kao Lejla Filipović, tako smo nedavno pisali. Živa istina. Bivša misica bez problema često zasjeni i mlađe kolegice.

Mišići Renate Sopek najseksipilniji su u Hrvatskoj, ali i šire. Renata je vježbanjem svoje je tijelo dovela do savršenstva, iako je oduvijek bilo besprijekorno, a tek kakve noge ima...

Zgodna Nevena Rendeli kad se prošeće gradom, ne možete je ne zamijetiti. Zbog njenih dugih nogu, srce zaigra jače.

Franka Batelić skoro je zasjenila Beyonce opakim outfitom dok joj je bila najava na koncertu. Lijepa Franka srećom rado nosi kratko te to dođe do izražaja.

Vruće hlačice Ive Jerković svima su se urezale u sjećanje, a Maja Cvjetković svojim nogama zaludjela je mnoge.