ANGELINA ILI BRAD

Tko bolje zarađuje među slavnim parovima?

06.04.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Provjerite kako se s financijama nose holivudski parovi: Beyonce i Jay-Z, Brad i Angelina, Robert i Kristen...


Slava je težak teret, pogotovo kad je težak i novčanik. A kako se s financijama nositi kad vaš slavni partner u kuću donosi više nego vi? Pročitajte tko se bolje snalazi s brojkama.

Beyonce ili Jay-Z?

Ovi supružnici u glazbenom svijetu ruše sve pred sobom, naravno, svatko na svom polju. Prema časopisu Forbes, u 2010. godini Beyonce je kombinacijom glazbenog angažmana i vlastite modne linije 'House of Dereon' uspjela zaraditi 87 milijuna dolara. U istom periodu, suprug Jay-Z izdao je novi album 'Blueprint III', odradio turneju, uložio u sportski lounge bar '40/40 club', sportski klub New Jersey Nets i predstavu na Broadwayju pod imenom 'Fela'. Time je zaradio 63 milijuna dolara. Pobjedu u ovoj rundi odnosi diva Beyonce.

 

Tom Brady ili Gisele Bundchen?

Je li u ovoj vezi isplativije biti nogometaš ili profesionalni model? Kao najbolje plaćena manekenka na svijetu Gisele Bundchen svojom prosječnom godišnjom zaradom od 25 milijuna dugo je vodila svog muža i njegovih prosječnih 3,5 milijuna. U 2010. došlo je do preokreta. Brady je potpisao novi četverogodišnji ugovor, koji će mu, uračunamo li bonuse u iznosu od 16 milijuna dolara, samo za ovu sezonu donijeti ukupno 36,5 milijuna. Pouka priče: bolje trčati po travi, nego hodati po pisti.

 

Angelina Jolie ili Brad Pitt?

Svjetski ljubimci, po svim standardima gotovo idealni, čak i na financijskom planu uspjeli su se naći na zlatnoj sredini. Kako kaže Forbes, u 2010. oboje su zaradili 20 milijuna dolara. Toliko o ravnopravnosti.

 

Robert Pattinson i Kristen Stewart

Robert Pattinson ili Kristen Stewart?Planetarno popularni duo iz sage 'Sumrak', poznat po ulogama Belle i Edwarda, uspio je dobiti velik dio novčanog kolača popularne franšize. Vanity Fair tvrdi kako je Kristen sa svojih 28,5 milijuna dolara ipak 'zagrizla' više nego njen dragi - vampir, budući da Edward zaostaje za njom s ukupnim iznosom od 27,5 milijuna. Samo za one kojima je u 'Sumraku' najzanimljiviji bio trojac Edward-Bella-Jacob, napominjemo kako je zgodni vukodlak Taylor Lautner nadmašio slavni par. Njegova zarada za prošlu godinu je 33,5 milijuna dolara.

 

Cameron Diaz ili Alex Rodriguez (A-Rod)?

Ova kalifornijsko-plava dugonoga glumica i njezin dečko, profesionalni igrač bejzbola, savršena su kombinacija sporta, forme i izgleda. A koja je njihova formula u financijama? Za samo jedan milijun dolara u prednosti je Alex. On 33, ona 32. Ali kako kažu nakon svakog natjecanja, reći ćemo i mi, nije važno pobijediti, važno je sudjelovati.