CHRISTIE BRINKLEY

Tko bi joj dao 66: Slavna plavuša i u sedmom desetljeću privlači poglede

07.08.2020 u 08:53

Bionic
Reading

Christie Brinkley, slavna američka manekenka koja je žarila i palila 80-ih, u veljači je navršila 66. rođendan, a još uvijek njezine fotografije izazivaju nevjericu zbog senzacionalnog izgleda

U 67. godini slavna američka ljepotica svojim izgledom i dalje prkosi vremenu, ali na fotografijama snimljenih ovih dana na istočnom kraju Long Islanda Christie je nadmašila samu sebe.

Osim vremenu, kao pojmu protoka, Christie je prkosila i vremenu kao atmosferskim prilikama, snimajući nadolazeće nevrijeme.

U iščekivanju tropske oluje Isaias koja je već bila djelomično poharala dijelove istočne obale SAD-a, Christie je mobitelom s obale snimala olujno nevrijeme čije se približavanje već moglo primijetiti u njenoj razbarušenoj plavoj kosi.

Hrabra 67-godišnjakinja u ovaj je pothvat krenula u crnim tajicama, kratkoj bijeloj majici i u crvenim japankama. Od zaštitne opreme, doduše ne one za olujna nevremena, nosila je samo masku za lice s printom suncokreta, i to oko vrata.

Iako je u sedmom desetljeću, lijepa plavuša poznata iz spota 'Uptown Girl' može se pohvaliti istesanom figurom i vitkim nogama što je rezultat predane tjelovježbe i vegetarijanske prehrane.

  • +4
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, s obožavateljima na Instagramu podijelila je kako se pripremila za nadolazeću olujnu frontu.

'Pobrala sam svoje cvijeće i povrće, pozatvarala suncobrane, napunila baterije i premjestila auto koji je bio ispod grana drveća', napisala je Christie i poželjela svima da ostanu sigurni u oluji koja se brzo približava.

I snimku mobitelom zbog koje je prkosila nevremenu, Christie je podijelila s obožavateljima.

Njena fascinacija vremenom nastavila se i nakon Isaiasa pa je u četvrtak podijelila snimku olujom očišćenog neba.

'Prekrasno nebo zaslužuje prekrasnu pjesmu', napisala je Christi uz snimku neba, uz koju se u pozadini vrti pjesma 'Always Remember Us This Way' Lady Gage iz filma 'Zvijezda je rođena'.