TJEDNI HOROSKOP

Tjedan Bikovima i Rakovima nosi uzbudljivu svakodnevicu, a Škorpioni i Vodenjaci će pokazati spremnost za napredovanje u karijeri

07.06.2021 u 06:50

Bionic
Reading

Ugodni susreti i poznanstva samcima Bikova unijet će mnogo uzbuđenja u svakodnevicu, a Rakovima Venera i Mars u njihovom znaku donose uzbudljiva, pa i dramatična ljubavna zbivanja. Škorpioni će preuzimanjem inicijative dokazati da su spremni za idući korak u karijeri, a Vodenjaci će zahvaljujući radnom entuzijazmu i svježim idejama kod poslodavaca biti prepoznati kao talentirani radnici s mnogo potencijala

Ovnovi neće imati volje ni živaca za rasprave s ukućanima, no ovog ih tjedna neće moći izbjeći. U takvim razgovorima nastojte biti što manje sarkastični i napadački raspoloženi jer time nećete ništa riješiti. Izvjesni su nesporazumi u poslovnoj komunikaciji. Nećete znati na koga se možete osloniti i kome možete vjerovati jer ćete imati dojam da malo tko drži do svoje riječi.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samci Bikovi će s nekim koga će upoznati odmah 'kliknuti' pa će razmijeniti brojeve mobitela. Parovi će biti složni, no nakon vikenda rasprave će u njihovom domu postati sve češća pojava. Retrogradno kretanje Merkura vašim poljem financija ukazuje na nepotrebne troškove ili neisplative projekte pa pametnije birajte poslove u kojima želite sudjelovati.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Anna Oxa horoskopski je Bik, rođena je 28. travnja 1961. Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI

Blizanci će s partnerom razgovarati o preuređenju stana ili kupnji novog namještaja, no bit će teško postići dogovor pa je bolje da zasad takve planove stavite na čekanje. Pod utjecajem retrogradnog Merkura u vašem znaku mnogo se toga neće odvijati po planu. Iako će vas to koštati mnogo vremena i živaca, shvatit ćete da je za neke ideje i projekte bolje da su odgođeni.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U dugim odnosima Rakova trenuci nesloge i svađa razmjenjivat će se s trenucima rasplamsane strasti i ljubavne želje. Ako ste usamljeni, zvijezde će se pobrinuti da vam srce ponovno zatitra, i to najvjerojatnije tijekom vikenda. Nemojte biti brzopleti. Iako vas Mars u vašem znaku potiče na akciju, nekada je dobro zastati i o svemu promisliti, a tek tada djelovati. Osobito oprezni budite kada su u pitanju novac i kreditna zaduživanja.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Adrian Grenier horoskopski je Rak, rođen je 10. srpnja 1976. Izvor: Profimedia / Autor: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lavovi bi se mogli razočarati u bliskog rođaka ili prijatelja. Shvatit ćete da vam nije spreman pružiti pomoć. Ako ste samac, mislima ćete se često vraćati u prošlost. Nije isključeno pomirenje s bivšim partnerom. Nećete davati sve od sebe, no unatoč tome obavit ćete propisanu normu. Ambicije će vam porasti tijekom vikenda, ali zadržite dozu opreza kada su u pitanju nova partnerstva.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice, ako je vaša veza u posljednje vrijeme nestabilna, pravi je trenutak da poradite na poboljšanju odnosa s voljenim. Izbjegavajte stresne situacije, kao i sukobe s nadređenima. Iz tih rasprava nećete izaći kao pobjednik. Nemojte se preopteretiti obavezama, već se radije usredotočite na obavljanje manje zahtjevnih zadataka. Podložni ste psihosomatskim smetnjama.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samci Vaga bit će izravni prilikom zavođenja, što bi drugu stranu moglo prestrašiti. Savjetujemo vam ponešto suptilniji pristup. Vage koje su u vezi pokušat će kontrolirati partnera, no on to neće samo tako tolerirati. Niste zadovoljni trenutnom poslovnom pozicijom i svojim statusom pa ćete u nastavku školovanja vidjeti priliku da to promijenite.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U ljubavnim vezama Škorpiona zavladat će sklad i razumijevanje. Pred usamljenima je početak nove priče koja će otpočetka imati sudbonosan predznak. Nemojte se ustručavati obratiti se šefu i upoznati ga sa svojim idejama. Čak i ako vaši prijedlozi ne dobiju zeleno svjetlo, preuzimanjem inicijative dokazat ćete da ste spremni za idući korak u karijeri. Studenti i školarci postizat će sjajne rezultate u učenju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Alexa Chung u horoskopu je Škorpion, rođena je 5. studenoga 1983. Izvor: Profimedia / Autor: DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia

Strijelcima će najviše odgovarati mir i samoća, no partner će vašu potrebu za izolacijom shvatiti osobno. Objasnite mu da vam treba malo vremena za sebe i svoje potrebe. Mnogi će zbog nezadovoljstva poslom čeznuti za promjenom. Iako vas trenutna situacija frustrira, nije vrijeme za promjene. Radna mjesta koja se trenutno nude na tržištu neće odgovarati vašim željama i potrebama.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Erika Buenfil rođena je u znaku Strijelca 23. studenoga 1963. Izvor: Profimedia / Autor: El Universal / Zuma Press / Profimedia

Iako će Jarci biti iznimno privlačni udvaračima, neće biti raspoloženi za kojekakve ljubavne igrice i okolišanja. Cijenit ćete iskrene i otvorene pojedince koji poput vas njeguju direktan pristup. Potreba da uvijek budete u pravu nervirat će većinu kolega, zbog čega će izbjegavati surađivati s vama. Neka bi se poslovna partnerstva mogla naći na tankom ledu zbog vaše tvrdoglavosti.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Helena Christensen horoskopski je Jarac, rođena je 25. prosinca 1968. Izvor: EPA / Autor: NARENDRA SHRESTHA

Vodenjaci će nesvjesno zanemarivati ljubavnog partnera zbog poslovnih briga. Kada vas suoči s time, shvatit ćete da želite promijeniti svoje ponašanje prema njemu. Krajem tjedna u vašem će odnosu frcati iskre, a nakon svake žestoke svađe uslijedit će strastveno pomirenje. Kad prepoznaju vaš talent i potencijal, poslodavci će vam početi zadavati sve odgovornija zaduženja.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samci Riba upoznat će osobu koja će im se jako svidjeti pa će je poželjeti pobliže upoznati, ali nedostatak zajedničkih tema i drugačiji način razmišljanja mogli bi se pokazati kao prepreka za ostvarenje ozbiljnijeg odnosa. Kada iskrsne neki problem na poslu, kolege će se upravo vama obraćati za pomoć. Iako će vam to oduzeti mnogo vremena, nećete imati srca nikome uskratiti pomoć.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +25
Olivia Rodrigo rođena je u znaku Riba 20. veljače 2003. Izvor: Profimedia / Autor: Salangsang/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia