SVE JE OSVOJILA

Tina je seks-bomba, no može li postati kraljica estrade?

25.04.2014 u 11:26

  • +2

Tina Katanić za Ipanemu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ipanema

Bionic
Reading

Da voditeljica Tina Katanić osvaja svojim stasom, poznata je stvar. Naravno, kad je uspješna manekenka. No da će u kratkom vremenu osvojiti svojim glasom nitko se tome nije nadao

Tina Katanić prva je manekenka koja je uspješno probila led u poznatom HTV-ovu spektaklu 'Zvijezde pjevaju' u kojem je pokazala svoju manje poznatu stranu.

Uz mentora Marka Tolju, naprosto je procvjetala, a u izvedbama je ta lijepa manekenka i diplomirana pedagoginja pokazala svoje drugo lice. Vokal joj je dorastao svakom izazovu.

To svakako nije bez pokrića, jer je lijepa bingo-djevojka godinama svirala klavir te završila glazbenu gimnaziju.

'Marko Tolja vratio me u srednjoškolske dane, kada sam išla u glazbenu gimnaziju', rekla nam je Tina koja je kroz emisije drastično mijenjala styling.

U prvoj emisiji bila je u hlačama i topiću i za tu je kombinaciju dobila dosta komplimenata.

'U toj emisiji bila sam zakopčana do grla, a sve frendice mi tvrde da sam seksi. Ja više neću minjak obući, samo hlače…', rekla je Tina i srećom sve porekla, jer se u drugoj epizodi pojavila u bijeloj kratkoj minici.

Najveći je kompliment dobila od člana žirija Zrinka Tutića koji je rekao da su ona i Marko Tolja izveli najbolju verziju njegove pjesme 'Sija sunce, trava miriše'.

Osim toga, Tutić je otvoreno u emisiji priznao da dosta ljudi lobira za nju te da strahuju od dana kada će Tina možda morati ispasti iz showa.

No budući da Tina s lakoćom osvaja svojom hipnotizirajućom energijom i vrckavošću, a na pozornici izgleda kao da je doma, nije isključeno da će dogurati do samog kraja.

U šestoj emisiji popularnog showa Tina i Marko uzeli su si za pravo obraditi pjesmu 'Frida' Psihomodo Popa. U nekoliko navrata Marko je pjevao 'Tina je bila moja kraljica', što je bilo simpatično jer je Tina na pozornici nosila krunu.


Možda je pjesma imala nekakvu proročansku notu, jer Tina bi mogla jednog dana, ako poželi, osim kraljice Hrvatske, postati i kraljica estrade.