OVO NE VIĐAMO ČESTO

Tijelo na kojem joj mnogi zavide: Španjolska kraljica Letizia u haljini domišljatog dizajna pokazala trbušnjake

11.05.2022 u 20:25

Bionic
Reading

Kraljica Letizia za većinu svojih javnih angažmana sama bira odjevne komade, a odluka uvijek padne na španjolske brendove. Ovoga puta odabrala je haljinu upečatljive boje s detaljem koji je otkrio njezinu sjajnu figuru i isklesane trbušnjake

Još jedno sjajno modno izdanje kraljice Letizije imali smo prilike vidjeti na obilježavanju dana Crvenog križa u Valenciji, a kada su zbog intenzivne boje haljine i neobične odluke da pokaže trbušnjake svi pogledi bili usmjereni prema njoj.

Lijepa 49-godišnjakinja ima se čime pohvaliti, pa je bez problema odabrala haljinu španjolskog brenda Cayro koja je dizajnirana u dva dijela, a spaja ih kružni ring na području trbuha te tako otkriva dio kože. Kod kraljice Letizije nazirali su se trbušnjaci.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz ovu je romantičnu haljinu nekadašnja novinarka odabrala detalje u jednakim bojama, Carolina Herrera cipele i torbicu. Od nakita je pak stavila samo trendi naušnice brenda CXC, kakve trenutno svi nose, a kosu blago uvila u elegantne valove.

Ovo nije tipično izdanje supruge kralja Philipea, jer ona za svoje obveze unutar monarhije uglavnom bira jednostavne krojeve, elegantne haljine high street brendova Zara ili Mango koje su obično vezane u struku. Baš zato vidjeti je u nešto odvažnijem izdanju bilo je pravo osvježenje.