UVIJEK DRUKČIJE

Teško je reći tko je odnio pobjedu u modnom dvoboju Elle Dvornik i Maje Šuput

16.11.2018 u 19:13

Bionic
Reading

Ella Dvornik i Maja Šuput su nakon predstavljanja limitirane Douglas kolekcije za usne u Zagrebu, svoje ruževe predstavile i u Splitu

Poduzetne trendseterice kad je u pitanju moda ništa ne prepuštaju slučaju pa su se i za splitsko predstavljanje itekako skockale.

  • +21
Maja Šuput i Ella Dvornik u parfumeriji Douglas Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

Mlada mama Ella koja oduvijek njeguje poseban modni stil za ovu je prigodu iskombinirala efektan dulji sako načinjen od svjetlucave tkanine s neobičnim hlačama na pruge dok je Maja Šuput uskočila u upečatljivu crvenu haljinu upotpunivši ga velikim zlatnim naušnicama i sandalama s tankim remenčićima.

  • +2
Maja Šuput plijenila pažnju svjetlucavim Moschino outfitom na štakama Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Kombinacije mat ruža i kremaste olovke za usne Elle i Maje izazvali su veliki interes javnosti od samog početka najave ovog beauty noviteta pa ne čudi da na predstavljanju kolekcija ruževa Kiss Kit nije manjkalo poznatih lica poput Hrvoja Čaglja, Anamarije Asanović, Ane Opačak i dr.

I na zagrebačkom predstavljanju kolekcije Elle i Maje je vladala velika gužva jer su mnogi iz prve ruke željeli isprobati novu beauty kolekciju, a bilo je i puno poznatih lica koji su svojim dolaskom pružili podršku ovom projektu Douglas parfumerija. Tako su predstavljanju nazočili Antonija Stupar Jurkin, Marko Grubnić, Ivana Delač, Lucija Lugomer, Lada Mitrašinović i dr.