IZGLEDA ODLIČNO

U centru pažnje: Ni gips na nozi Maji Šuput nije uspio pokvariti savršen blagdanski stajling

14.11.2018 u 17:04

Bionic
Reading

Iako već neko vrijeme zbog nezgode nosi gips na nozi, pjevačica Maja Šuput ne uzima ni dan predaha od poslovnih obaveza. Kada ne zabavlja publiku na nastupima, pjevačica snima editorijale i sklapa nove poslovne suradnje. Najnoviju suradnju pjevačica je potpisala s Douglasom za koji je kreirala svoju omiljenu nijansu ruža

Douglas parfumerije predstavile su kolekciju ruževa i olovki za usne čija su zaštitna lica Maja Šuput i Ella Dvornik. Kombinacije mat ruža i kremaste olovke za usne koje su odabrale Maja i Ella odražavaju samouvjerene i odvažne žene koje stoje iza njih, a izazvali su veliki interes javnosti od samog početka najave ovog beauty noviteta.

Odvažan i seksi crveni ruž s vlastitim potpisom Maja je uklopila u blagdanski stajling, odjenuvši bluzu sa svjetlucavim srebrnim pahuljama i efektnu šljokičastu pencil suknju na pruge s motivom pčele, a cjelokupan look pjevačica je zaokružila srebrnim štiklama i glamuroznim valovima, koji u kombinaciji s crvenim ružem daju Marilyn Monroe efekt.

  • +5
Predstavljanje Kiss Kit ruževa u Douglas parfumeriji Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Čak ni gips na nozi vrckavu pjevačicu nije spriječio u naumu da isfura savršeni blagdanski stajling koji će se slagati s njezinim novim omiljenim ružem.

View this post on Instagram

So proud to have my own lipstick 💄💄💄

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Arena Centar bila je prepuna fanova koji su željeli iz prve ruke isprobati kolekciju, a oduševljenja prisutnih nije manjkalo. Predstavljanju nove linije ruževa nazočili su i modni stilist Marko Grubnić, voditeljica Antonija Stupar Jurkin, bivša misica Ivana Delač Đolo, plus size model Lucija Lugomer te brojni drugi.