SELENA GOMEZ

Teško je reći što joj bolje stoji, prugasta haljina prestižnog brenda ili nova bob frizura

05.11.2021 u 17:02

Bionic
Reading

Bivša teen zvijezda, a danas uspješna glumica i pjevačica, Selena Gomez upustila se u još jednu business avanturu za koji niti ne sumnjamo da će biti također uspješna

Selena se poput mnogih kolegica, primjerice Jennifer Lopez ili Rihanne, odvažila na novi poslovni korak te je lansirala vlastiti beauty brend, a sad je otvorila trgovinu svojih make up i kozmetičkih proizvoda u Sephori na njujorškom Times Squareu.

Selena koju možemo vidjeti i u hvaljenoj seriji 'Only Murders In the Building', ponovno je pokazala smisao za modu.

  • +4
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Zgodna 29-godišnja brineta briljirala je u efektnoj prugastoj haljini od pletiva koju potpisuje poznati brend Balmain, a u ovaj cool look odlično su se uklopile visoke kožne čizme (Reformation) i tamnoplavi kaput klasičnog kroja brenda Tod's.

ZAVODLJIVO IZDANJE

Selena Gomez zablistala u haljini brenda koji je osvojio i Hrvatice

Pogledaj galeriju

Selena se ne može zasititi zanimljivih modnih dodataka i vremenom je skupila zavidnu kolekciju, pa je ovaj stajling nadahnut pariškim chicom dodatno začinila neobičnom torbicom s potpisom Miu Miu i naušnicama Jennifer Fisher.

Iako je donedavno eksperimentirala s različitim varijantama poluduge kose, zgodna brineta pokazala je i svoj novi, ravno ošišani bob koji je pun pogodak.

Upravo su ovakve 'glatke' varijante boba veliki ovosezonski hit osobito s razdjeljkom po sredini, a odlično stoje i djevojkama i ženama s okruglim licem poput Selene Gomez.

Decentnim make upom, poduzetna zvijezda koja je prošle godine osnovala svoj brend Rare Beauty zaokružila je ovo cool izdanje za koje je zaslužila najbolje ocjene.

Inače, u ranijem je intervjuu za Vogue, Selena otkrila ponešto o svojoj beauty rutini te načinu na koji njeguje svoj blistavi ten.

'Oduvijek mi je bilo zanimljivo igrati se s make upom i vidjeti tu moć transformacije. To je nešto poput čarolije. Bila sam jako uključena u cijeli proces nastajanja Rare Beauty. Vjerujem da je briga o izgledu na neki način dio samopoštovanja, način na koji doživljavate sebe', kaže Selena koja je velika zagovornica važnosti brige o mentalnom zdravlju i izgradnji samopoštovanja.