GRECE GHANEM

Pomladit će vas u trenu: Hlače u hit boji sezone uvijek su odlično rješenje bez obzira na dob

05.11.2021 u 10:31

Bionic
Reading

Grece Ghanem, sjedokosa influencerica, vlasnica jednog od najzanimljivijih profila na Instagramu, ima rastući broj obožavatelja koji cijene njezin neobičan modni stil

Kao što je i sama jednom prigodom izjavila, moda nema dob te se njezin stil nije puno mijenjao tijekom godina.

Sjedokosa Grece ne bježi ni od upečatljivih boja, neobičnih krojeva, efektnih uzoraka...

Kanadska influencerica iz Montréala ima neponovljiv i unikatan modni stil te pristupa modi na poseban način hrabro kršeći uvriježena pravila o tome kako bi se dame određene dobi trebale odijevati.

Ponovno je svojim odvažnim stajlingom dokazala status plus age modne ikone odlučivši se za pomalo neobičan spoj svijetloplave i zelene.

  • +22
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Da je tajna dobrog stila u odjevnim kombinacijama koje uključuju ne samo dizajnersku odjeću, dobro zna i Grace te je skupocjenu torbicu brenda Bottega Veneta uparila s komadom iz svima dostupnog high street španjolskog brenda.

Trendi kardigan od mekog pletiva bez greške (Mango) vješto je sparila s udobnim klasičnim hlačama ravnih nogavica, tzv. uredskim hlačama s potpisom luksuznog brenda Luisaviaroma, a jednostavan look začinila je bijelim stiletticama i moćnom torbicom u tirkiznoj boji, popularnim modelom Bottega Veneta The Point.

Svoj detaljno promišljen stajling Grece je zaokružila modernim,kratkim bobom i statement naočalama bijelih okvira.