PRVA DAMA FRANCUSKE

Klasik u boji devine dlake: Brigitte Macron odlično pristaje komad koji ove sezone obožavaju trendseterice

05.11.2021 u 11:53

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske, svoj je modni stil prepun klasičnih komada koji laskaju njezinoj krhkoj figuri dovela do savršenstva

Uvijek sjajno odjevena, ljubiteljica modnog minimalizma, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, Brigitte Macron ponovno je potvrdila kako je mnogi s razlogom smatraju jednom od najbolje odjevenih prvih dama.

Prva dama Francuske najčešće nosi neutralne boje poput crne, sive, tamnoplave ili bijele pa je i ovoga je puta igrala na kartu modnog minimalizma odlučivši se za stajling u neutralnim bojama, svijetlosmeđoj i crnoj.

  • +10
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: PHILIPPE DESMAZES / AFP / Profimedia

Francuski predsjednik uručio je njemačkoj kancelarki na odlasku, Angeli Merkel, Veliki križ, što je najviše odlikovanje Legije časti, u Beauneu, u istočnoj Francuskoj, a kao i svakoga puta, stajling njegove supruge Brigitte Macron bio je u fokusu modnih znalaca.

Brigitte koja je 24 godine starija od svoga supruga, briljirala je modnim izborom kojem se nema prigovoriti.

Jill Biden i Brigitte Macron Izvor: EPA / Autor: MAURIZIO BRAMBATTI

Prva dama Francuske odlučila se za upečatljiv, klasični kaput u boji devine dlake kakvi su ove sezone veliki hit među fashionisticama, a s puno stila ga je iskombinarala s malom crnom haljinom. 

Ovim jednostavnim, ali tako elegantnim i chic stajlingom Brigitte je još jednom pokazala kako je mala crna haljina uvijek odličan izbor s kojom nema greške. 

Crne salonke, kožne rukavice i elegantna torbica bili su više nego dovoljni detalji ovom sjajnom modnom izdanju Brigitte Macron.