MAYE MUSK

Teško je reći što joj bolje stoji: Majka najbogatijeg čovjeka na svijetu plijenila poglede u dvije neobične modne kombinacije

17.02.2022 u 20:13

Bionic
Reading

Sjedokosa modna ikona Maye Musk, majka Elona Muska, trenutačno najbogatijeg čovjeka na svijetu, uvijek briljira kad su u pitanju modni izbori

Uspješni plus age model nije propustila događanja u sklopu Tjedna mode u New Yorku te je ponovno bila među najzapaženijim uzvanicama.

Premda u osmom desetljeću, 73-godišnja Maye, inače majka troje djece, ima pregršt modnih aranžmana, a s puno stila krši uvriježena pravila kad se radi o odijevanju zrelijih dama.

U New Yorku je ponovno bila u središtu pozornosti osmislivši dva genijalna looka, podjednako chic i unikatna.

  • +4
Maye Musk Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

U crnom od glave do pete, Maye je izgledala bez greške, a posebnost njezinu looku dale su moćne sandale s remenčićima u rokerskom stilu.

MAYE MUSK

Drukčija od drugih: Majka najbogatijeg čovjeka na svijetu za svoj neobičan modni stil uvijek dobiva samo komplimente

Pogledaj galeriju

Drugi outfit osebujne majke kontroverznog tehnološkog inovatora uključivao je efektno bijelo odijelo s crnim detaljima, a ono je naglasilo njezinu put i srebrnu kosu.

Pomno odabrani detalji, poput upečatljivog nakita, mladenačke frizure i odličnog make upa, nadogradili su ova dva stajlinga, za koje je Maye dobila samo komplimente.

'Dokaz sam za to da i u starijoj dobi možete pronaći posao. Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim', rekla je svojedobno Maye, čija je knjiga 'Žena s planom - savjeti za život pun ljepote, avanture i uspjeha' postigla ogromnu popularnost.