ROKERSKO IZDANJE

Mladenački look: Brigitte Macron umjesto svojih elegantnih kaputa odabrala je kožnu jaknu i nije pogriješila

16.02.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Prva dama Francuske Brigitte Macron dobro je poznata po svojem sofisticiranom modnom izričaju te je njezin stil za mnoge školsko utjelovljenje francuskog chica

Supruga predsjednika Francuske Emmanuela Macrona, od kojeg je starija 24 godine, nebrojeno se puta našla na ljestvicama najbolje odjevenih dama, a premda najčešće bira klasične komade neprolaznog stila, voli stilske izlete, zbog čega je bila na meti modnih kritičara.

Ljubiteljica je i kožne odjeće, pripijenih traperica, vrtoglavih štikli i minica koje otkrivaju noge, što se nije svidjelo onima koji smatraju da takav stil nije primjeren njezinoj funkciji, a i godinama.

No Brigitte se na to nikad nije obazirala te često i rado krši uvriježena modna pravila za dame zrelije dobi. I čini to s puno stila.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Ponovno je pokazala svoj istančani osjećaj za modu i prilikom posjeta izložbi proslavljenog francuskog dizajnera Thierryja Muglera u Parizu u društvu Jean-Paula Agona, predsjednika i bivšeg CEO-a L'Oreala, i supruge Bernarda Arnaulta, Helene Mercier-Arnault.

prva dama francuske

Modu ima u malom prstu: Brigitte Macron nosi sjajne klasične komade, a uz efektne detalje pokazala je vrlo chic stajling

Pogledaj galeriju

Izložba u čast nedavno preminule legende francuske modne scene pod nazivom 'Thierry Mugler: Couturissime' upriličena je u Muzeju dekorativnih umjetnosti u Parizu, a Brigitte je za tu prigodu odabrala efektnu kratku kožnu jaknu, crnu haljinu duljine iznad koljena s ukrasnim patent zatvaračem i gležnjače na petu od brušene kože.

Ovaj cool look zaokružila je svojim prepoznatljivim bobom i diskretnim make upom.