PLIJENI POGLEDE

Teško je reći koji je bolji: Kolinda Grabar Kitarović uspješno je pokazala dva poslovno-elegantna stajlinga

20.10.2022 u 13:50

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uvijek privlači poglede svojim modnim izdanjima, pa je bila itekako zapažena i na zdravstvenom samitu održanom u Berlinu

Grabar Kitarović nazočila je Svjetskom zdravstvenom samitu u Berlinu te je sudjelovala na panelu o tome kako kombinirati otpornost zdravstvenih sustava s planom jednakosti u zdravstvu.

Kao i obično, hrvatska političarka ponovila je svoju omiljenu modnu formulu koja uključuje hit komad koji je unazad nekoliko sezona neizbježan u garderobi zaljubljenica u modu.

Sako, odjevni predmet koji su pripadnice ljepšeg spola zauvijek posudile iz muškog ormara, dominira poslovno-elegantnim modnim kombinacijama, pa je i bivša predsjednica na Instagramu pokazala dva uspješna outfita koji uključuju ovaj komad.

  • +18
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

Grabar Kitarović često nosi sakoe, a ovoga puta kombinirala ih je s bluzom okruglog izreza i zanimljivog printa.

Sako u boji devine dlake spojila je s neobičnom bluzom načinjenom od tkanine satenskog sjaja i crnim hlačama, a look bez greške zaokružila je ženstvenom frizurom i upečatljivim naušnicama.

Tamnoplavi sako i hlače kombinirala je pak s bluzom plavog uzorka dok je kosu taj put nosila stiliziranu u blage uvojke.

Nije trebalo dugo čekati na pohvale njezinih obožavatelja te su je zasuli komplimentima na račun izgleda i vitke figure.