U MAROKU

Teško je reći koja je ljepša: Glamurozna Dakota Johnson u dvije senzacionalne haljine izazvala pomutnju

03.12.2018 u 15:09

Bionic
Reading

Dakota Johnson, kćer slavnog glumačkog para Dona Johnsona i Melanie Griffith, pojavila se na međunarodnom filmskom festivalu u Maroku u dva nevjerojatno dobra outfita

Zvijezda filmskog serijala 'Pedeset nijansi' plijeni svojom ljepotom gdje god da se pojavi, pa ne čudi da je bila jedna od najzapaženijih uzvanica na ovom filmskom festivalu koji se održava 17. godinu za redom u Marrakechu.

Ova zanosna brineta prepoznatljivog osmijeha ostavila je sve bez daha u dvije prekrasne večernje haljine koje su naglasile njezinu vitku figuru i porculanski ten.

  • +9
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dvadesetdevetogodišnjakinja prvo je pokorila crveni tepih u senzacionalnoj satenskoj haljini u bijeloj boji koja ne trpi mane. Uparila ju se sa seksi srebrnim sandalama, a ovaj bajkoviti look upotpunila je i ženstvenom frizurom.

Ni druga večernja haljina u boji kestena nije bila ništa manje glamurozna. Radi se o maksi kreaciji bez naramenica s neobičnim topom sa zlatnim detaljem i remenom koji je naglasio njezin besprijekorni struk.

Lijepa glumica ni ovoga puta nije pretjerivala s make upom pa je igrala na kartu što prirodnijeg looka s trunkom rumenila.

  • +9
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako se priča, zgodna Amerikanka od prošle je godine u vezi s bivšim suprugom Gwyneth Paltrow, Chrisom Martinom.

Inače, samozatajna Dakota koja u javnosti vrlo rijetko priča o svom privatnom životu, nedavno je izjavila u intervjuu za magazin Tatler kako je vrlo sretna sa svojim ljubavnim životom.

  • +12
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Njezina slavna mama Melanie Griffith pak nije bila toliko tajnovita.

'Obožavam Chrisa. Ali Dakota ne voli izlaziti u javnost s detaljima iz svojeg života i ja to poštujem', rekla je Griffith u jednom intervjuu.