PRIRODNA LJEPOTICA

Zanosna Dakota Johnson zaustavljala poglede u elegantnoj haljini

05.11.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Predah od svjetske promocije remakea kultnog horora 'Suspiria', slavna glumica Dakota Johnson proteklog je vikenda iskoristila za modno blistanje na tradicionalnoj gala večeri u Los Angelesu pod sponzorstvom modne kuće Gucci

S kreativnim direktorom modne kuće Gucci, Alessandrom Micheleom, zvijezdu filmske trilogije '50 nijansi' veže blisko prijateljstvo koje se pretvorilo i u uspješnu modnu suradnju, a poput mnogobrojnih uzvanika, koji su u losanđeleski muzej stizali u kreacijama s potpisom ove slavne talijanske kuće, i lijepa Dakota Johnson povela se istim primjerom.

  • +35
LACMA Art + Film Gala Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na gala večeri održanoj proteklog vikenda u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu, 29- godišnja glumica zablistala je raskošnoj crnoj toaleti s dodatkom plašta i detaljem blještavog broša na ovratniku. Elegantna kreacija s potpisom Gucci koja izgledom odstupa od tipičnih kreacija nastalih pod vodstvom Alessandra Michelea, dozu seksepila može zahvaliti mrežastoj tkanini istaknutoj na području dekoltea.

  • +9
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svečano izdanje Dakota je kompletirala crnim sandalama tankih remenčića, a po pitanju modnih dodataka odlučila je igrati na kartu minimalizma odlučivši se za decentne naušnice koje su oplemenile frizuru nemarnog konjskog repa.

Američka glumica nedavno je negirala glasine o trudnoći i djetetu kojeg očekuje s frontmenom grupe Coldplay, Chrisom Martinom s kojim se ljubavno povezuje od listopada prošle godine.

  • +4
Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia