LIJEPO I PRAKTIČNO

Teško je reći koja je bolja: Ovo su najljepše varijante boba za kosu srednje duljine

28.01.2022 u 14:07

Bionic
Reading

Kosa srednje duljine uvijek je u modi, osobito ako želite promjenu no ne biste se htjeli odreći kad se poželite podignuti kosu u punđu ili rep

Tzv. midi bob ove će sezone biti veliki hit, a najbolja je stvar što dolazi u nekoliko različitih varijanti i nikako nije jednoličan.

Kao što i samo ime kaže riječ je o kosi koja je negdje između sredine brade i ramena, a look je idealan za sve one koji nisu spremni za drastičnije rezove poput pixie ili trendi kratkog boba.

Pa ako vam je već dosta beživotne kose bez sjaja koja vapi za promjenom ova duljina je idealno rješenje jer podiže volumen i kosu čini bujnijom i ljepšom.

NEPROLAZNI KLASICI

Poput slavnih ljepotica: Ovo su najljepše frizure za dame zrelije dobi

Pogledaj galeriju

Mnoge poznate trendseterice poput Selene Gomez, Naomi Watts, Lucy Hale ili Kourtney Kardashian odlučile su hrabro ošišati dugu kosu i svi se slažu kako im nova boba frizura odlično pristaje.

Ukoliko ste raspoloženi za osvježenje looka, kladimo se da ćete ipak nešto pronaći i za sebe jer dominacija boba ne pokazuje znakove slabljenja.

Meki valovi

Kada midi bob ukrasimo mekim valovima, on predstavlja savršenu mješavinu otmjenog i ležernog. Ovisno o prilici, koristimo ili uvijač ili slani sprej - jednostavno i cool.

Glatki bob

Klasična ravna bob frizura odiše bezvremenskom elegancijom, iako je vrlo jednostavna za stiliziranje. Preporučamo korištenje toplinskog spreja i glačala, a ne zaboravite na sprej za sjaj koji osigurava savršenu završnicu.

Bob sa šiškama

Ovaj midi bob ošišan je ravno, a kako ne bi izgledao prestrogo, sa šiškama dobiva poseban šarm i prozračnost. Ako niste spremni na trendi ravne šiške, odlučite se za 'zavjesu', odnosno varijantu šiški koje su s vanjskih strana duže i tako se skladno stapaju s ostatkom kose.

'Prirodan' bob

Ako volite nenametljive frizure, ovaj look je idealan za vas - vrhovi ove frizure imaju lagani završetak prema van. To možete napraviti sa sušilom za kosu, na primjer. Ovdje je bitno da je krajnji rezultat što prirodniji.

Poigrajte se sa razdjeljkom

Osim što bob dolazi u bezbroj varijanti, možete isprobavati i različite razdjeljke. Oblikujte kosu npr. u zavodljivu varijantu s razdjeljkom sa strane ili po sredini. I sjajna je stvar da ovisno o tome kako razdijelite kosu, frizura uvijek izgleda potpuno drugačije.