GLAVNA ATRAKCIJA

Teško je ostati ravnodušan na ovakve obline: Ljepotice mamile poglede u minijaturnim badićima

21.02.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Jedan pogled na Lais Ribeiro i Jasmine Tookes dovoljan je da potvrdimo kako su Victorijine anđelice uistinu najljepše žene na svijetu. Atraktivne manekenke iskoristile su sunčani dan u Miamiju za uživanje u morskim radostima i pritom pokazale svoje zavodljive obline

Teško je ostati ravnodušan na manekenke Lais Ribeiro i Jasmine Tookes u kupaćim kostimima. Slavne ljepotice izazvale su oduševljenje kupača na plaži u Miamiju, gdje su provele dan odmarajući se od snimanja. Victorijine anđelice uživale su u morskim radostima, a posebno Lais, koja je na plažu povela devetogodišnjeg sina Alexandrea.

I dok je Jasmin pozirala s grupom obožavatelja koji su ju prepoznali, Lais je odlučila zaplivati sa sinom, a potom su se obje udobno smjestile na ležaljke i uživale na suncu. Dugonoga Lais, visoka čak 184 centimetra, pokazala je zavidnu figuru i istesane trbušnjake na kojima marljivo radi cijele godine.

  • +33
Lais Ribeiro i Jasmine Tookes uživaju na plaži u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznajući strogu politiku Victoria's Secreta, manekenke redovito moraju održavati liniju vježbanjem, a očigledno slavne ljepotice znaju što rade. Dok je Lais odabrala žuti kupaći kostim na trokutiće, Jasmine je obukla isti dvodijelni model s dvobojnim printom.

Obje ljepotice začinile su svoje stajlinge sunčanim naočalama i zlatnim lančićima koji su, ako je suditi prema dosadašnjim izdanjima poznatih ljepotica, must have modni detalji bez kojeg se ne ide na plažu. Umjesto platnenih ili slamnatih torbi, kakve bismo očekivali vidjeti na plaži, ljepotice su ponijele skupocjene kožne torbe. Lais je za plažu odabrala torbu Louis Vuittona, a Jasmine popularan model s potpisom modne kuće Gucci.