LASKAVE I SOFISTICIRANE

Teško im je odoljeti: Ove suknje u modu su se vratile na velika vrata, a jasno je i zašto

05.07.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Uz različite modele haljina, suknje tradicionalno uživaju veliku popularnost u ljetnim mjesecima, a pojedini modeli upravo ove sezone slove za najpoželjnije. Uz minijaturne verzije A-kroja, plisirane inačice i one ukrašene cvjetnim uzorkom, na modnoj sceni svojih pet minuta slave ponovno uživaju modeli suknji na preklop ističući se brojnim prednostima

Suknje na preklop ponovno su osvojile modni svijet. U garderobu unose nevjerojatnu lakoću, a svojim izgledom podsjećaju na velike marame omotane oko struka, kakve obožavamo nositi na plaži, stoga odišu ljetnim štihom bez obzira gdje ih nosili.

Ove sezone posebno se izdvajaju verzije laskave dužine midi, ukrašene kul uzorcima poput životinjskog ili vječnih prugica, a zahvaljujući ovom detalju predstavljaju pravi statement komad u kolekciji. Njihove jednobojne verzije u nježnim tonovima i duhu modnog minimalizma, s druge strane, predstavljaju savršen bazni komad u ljetnim stajlinzima.

  • +6
Suknje na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Brojne prednosti nošenja suknji na preklop

Prema riječima modnih stručnjaka, s nošenjem suknji na preklop greške su minimalne. Riječ je o jednom od najlaskavijih modela suknji koji idealno pristaje različitim tipovima ženske figure, a savršen sklad čini s jednostavnim gornjim komadima – bilo da je riječ o topićima s tankim naramenicama, običnim majicama s rukavima ili ležerno raskopčanim buzama.

Suknje na preklop isto tako se mogu oblikovati u ležernom ili elegantnijem duhu, ovisno o prigodi na koju ih planirate nositi. Uz visoke potpetice i zlatni nakit činit će idealan večernji look, a u casual varijanti nećete pogriješiti kombinirate li ju uz tenisice i trendovske modele obuće namijenjene aktualnoj sezoni.

Osim navedenog, suknje na preklop uvijek izgledaju sofisticirano, a modni stručnjaci savjetuju da ih uvijek nosite na način da gornji odjevni komad ugurate u suknju ili ih kombinirate s visoko rezanim bluzama ili topićima.