KAO DA NE STARI

Teško da bi itko lijepoj Andie MacDowell dao 60 godina

14.11.2018 u 13:24

Bionic
Reading

Slavna glumica Andie MacDowell i danas se može pohvaliti mladenačkim izgledom i vitkom figurom pa je uspjela zasjeniti i puno mlađe kolegice na dodjeli nagrada magazina Glamour

Zgodna brineta koja se proslavila ulogom u legendarnom filmu 'Četiri vjenčanja i sprovod', u kojem joj je partner bio šarmantni Hugh Grant, snimljenim prije 24 godine, i danas izaziva pomutnju gdje god da se pojavi.

Tamnokosoj ljepotici čiji su prepoznatljivi znak bujne kovrče teško je naći manu u predivnoj kreaciji u kojoj je dominirala na dodjeli nagrada pod nazivom Glamour Women Of The Year, održanoj u New Yorku.

Lijepa mama dvije kćeri, koje su naslijedile njezine najbolje gene, za ovu je prigodu odabrala upečatljivu kreaciju s potpisom proslavljenog dizajnera libanonskih korijena Elieja Saaba.

  • +8
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavna glumica izgledala je poput prave filmske dive u glamuroznoj haljini koja je bila savršen odabir za njezinu vitku figuru. Kreacija je izrađena od prozirnog crnog tila i bogato ukrašena neobičnim motivima, a prije nego se pojavila na crvenom tepihu, Andie ju je uparila s cool zlatnom jaknom.

Fantastična frizura i mrvica make upa bili su dovoljni kako bi lijepa zvijezda zasjala na dodjeli iako nije nedostajalo poznatih ljepotica poput Amber Heard ili Chrissy Teigen, spomenimo neke.

  • +12
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako se 2004. razvela od supruga Rhetta Hartzoga, Andie je rekla kako bi njezine kćeri Margaret (23) i Rainey (28) voljele da ponovno pronađe ljubav. 'To zbilja mora biti neka posebna osoba jer ne mogu ponovno prolaziti kroz sve to', mišljenja je ova ljepotica.

  • +15
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U međuvremenu, lijepa se glumica okupirala poslom pa ćemo je vidjeti u nekoliko projekata poput trilera 'Ready Or Not' i komedije 'The Last Laugh' s Chevyjem Chaceom.