STIL ZA PETICU

Samo na Michelle Obami traper od glave do pete može izgledati tako šik

14.11.2018 u 12:45

Bionic
Reading

Bivša prva dama Amerike Michelle Obama ovih dana ima pune ruke posla oko promocije svoje knjige 'Becoming' u sklopu koje je posjetila i svoj rodni grad Chicago

Iako više nije prva dama, Obamin prepoznatljivi modni stil prepun profinjenih komada koji izazivaju zavist zaljubljenica nije nestao, a to je pokazala i prilikom posjeta Chicagu.

Velika ljubiteljica trapera ponovno je pokazala kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

  • +5
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Michelle koja je za vrijeme predsjedničkog mandata svog supruga bila na glasu kao jedna od najbolje odjevenih prvih dama zahvaljujući svojim profinjenim modnim kombinacijama, posjetila je i svoju srednju školu Whitney Young Magnet High School gdje je razgovarala s učenicama.

  • +6
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovu je prigodu bivša prva dama odabrala neobičan outfit, sako i hlače od intezivno plavog trapera s potpisom prestižnog Akrisa u kojem je izgledala nevjerojatno chic, a ovu je uspjelu kombinaciju začinila košuljom u istoj nijansi plave, sivim štiklama od brušene kože, lepršavom frizurom s valovima i savršenim make upom.

Kreativni direktor Akrisa Albert Kriemler istaknuo je kako su počastvovani time da Michelle nosi njihove kreacije.

  • +4
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Michelle Obamaje samosvjesna žena koja zna što želi, stoga nam je velika čast što nosi našu odjeću', kazao je.

Inače, u svojoj je knjizi između ostaloga Obama kazala kako je za njezine sjajne modne odabire zaslužna stilistica Meredith Koop te da joj je u nekim trenucima zanimanje za njezine kombinacije smatrala velikom smetnjom jer se muškarce rijetko kad ocjenjuje prema njihovim modnim izborima.

Ipak uspjela je negativne dvostruke standarde pretvoriti u nešto pozitivno, iskorištivši tu pozornost kako bi promovirala mlade dizajnere, kako u SAD tako i u inozemstvu.