PRAKTIČNE I UDOBNE

Tenisice su za mnoge i dalje izbor broj jedan, a ovo su najpoželjniji modeli na modnoj sceni

19.06.2020 u 06:53

Bionic
Reading

Opsesija tenisicama ne jenjava, a trend nošenja sportske odjeće koji je započeo prije nekoliko sezona i ovoga će ljeta biti vrlo aktualan

Ako vam sviđa trend nošenja sportskih modela nadahnutih izgledom 'ružnih tenisica', a klasični modeli poput vensica ili konversica čine vam se previše običnim, onda nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za robusne tenisice glomaznih potplata koje trendseterice rado kombiniraju sa ženstvenim midaxi haljinama, traperom ili kombinezonima.

Ukoliko i vi volite statement tenisice, onda su ovi upečatljivi modeli, po izboru magazina Vogue, kao stvoreni za vas.

Louis Vuitton LV Archlight

Omiljena modna kuća francuske prve dame Brigitte Macron osmislila je model tenisica koji spaja klasično i futurističko. Neobične tenisice zbog kojeg će vas pratiti pogledi doista nisu za svakoga - a nije ni cijena.

Céline 'Blank'

Poznata francuska modna kuća ima model koji igra na posve drukčiju kartu - radi se o platnenim tenisicama klasičnog dizajna. Ni ne sumnjamo u to da ćemo ih često viđati na gradskim ulicama ovoga ljeta.

Gucci Gucci Tennis 1977

Alessandro Michele, umjetnički direktor Guccija, imao je ideju lansirati retro model s kraja 70-ih i tako su nastale platnene tenisice Gucci Tenis 1977. Dolaze u nekoliko varijanti, među kojima je i ona s logotipom 'GG' te model s Mickeyjem Mouseom.

Chloé Blake

Lansirane u rujnu 2019., sofisticirane, ženstvene i urbane, ovo su tenisice koje će obilježiti ljeto. Imaju iznimno lagan potplat koji je razvio stručnjak, što garantira vrhunsku udobnost nošenja. Sportskog su stila i kombiniraju rafinirane materijale poput baršunaste teleće kože ili nape.

Off-White ODSY-1000

Ove vrlo šarene tenisice razigranog dizajna s potpisom brenda Virgila Abloha nesumnjivo su efektan modni komad u kojem ćete, niti ne sumnjamo, privlačiti poglede.

Balmain Bbold

Francuska luksuzna kuća lansirala dva modela, Bold Strap i Bold Low Top (niska), za koje se već sad predviđa da će biti apsolutni hit na modnoj sceni ovoga ljeta. Buntovne i neobične tenisice savršen su primjer dizajnerskog pristupa Oliviera Rousteinga, kreativnog genija iz Balmaina.

Acne Studios Trail Sneaker

Ovaj hit model inspiriran 90-ima prvi put viđen je na modnim revijama za sezonu proljeće/ljeto 2020. godine. Izgled ovih neobičnih tenisica nadahnut je dizajnom onih za trčanje - idealno za modno osviještene sportaše. Ovaj uniseks model dolazi u pet boja.

Saint Laurent Malibu

Elegantne tenisice dolaze i u niskoj varijanti, a možete birati između tri nijanse: crne, bijele i leopardskog uzorka. Osvojit će ljubitelje klasičnog dizajna.

Dior D-Connect

Vrlo moderan dizajn osvojit će ljubiteljice odvažnih modnih kombinacija, a riječ je o trendi modelu koji dolazi iz kolekcije proljeće/ljeto 2020./2021.

Balenciaga Tyrex

Ove tenisice uniseks dizajna nadahnute su modernom sportskom odjećom, visokom tehnologijom i ljudskom anatomijom. Dostupne su u četiri boje, a njihov futuristički aspekt dopast će se svima onima koji se ne boje biti modno odvažni.

The Attico: Air Jordan 1 Mid Milan

Ove tenisice inspirirane su arhitekturom grada Milana, a riječ je o dojmljivom modelu, uspješnoj suradnji Nikea i The Attica, talijanskog brenda koji su osnovale Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini. Lijepog dizajna i vrlo ženstvene, ni ne sumnjamo u to da će ove tenisice biti veliki hit među ljubiteljicama sportskog stila.

  • +34
Udobne tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo