NOVI IMIDŽ

Slavna ljepotica je najbolji dokaz da 25 godina stara frizura Rachel Green nije izašla iz mode

14.12.2020 u 10:52

Bionic
Reading

Slavna manekenka i autorica kuharica Chrissy Teigen oduševila je obožavatelje na Instagramu svojom novom frizurom po uzoru na svoj omiljeni lik iz planetarno popularne serije 'Prijatelji'

Postoji nekoliko frizura koje su s godinama zaradile kultni status i ostale popularne sve do danas, a takozvana Rachel frizura zasigurno je jedna od tih kultnih frizura. Zasigurno se sjećate frizura Jennifer Aniston koja je tijekom snimanja popularne serije 'Prijatelji' zaradila titulu ikone stile.

Sve što bi popularna Rachel Green isfurala u seriji, od odjeće do frizure, priželjkivale su žene diljem svijeta, a uvjerljivo najtraženija bila je stepenasta frizura s kojom se Jennifer Aniston pojavila na setu 1995. godine. Frizeri su imali pune ruke posla nakon što se Rachel u seriji pojavila s novom frizurom, a sada, 25 godina poslije,ova je frizura jednako relevantna među slavnim trendsetericama.

Dokaz za to je bivša manekenka, autorica kuharica i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen, koja se novom frizurom nedavno pohvalila na društvenim mrežama.

Šaljiva Chrissy objavila je video svoje nove frizure uz opis 'Nova frizura, tko je ovo? Očigledno sam ja', a njezini fanovi nisu mogli ne primijetiti da slavna ljepotica s novom frizurom neodoljivo podsjeća na Jennifer Aniston u liku Rachel Green.

Popularna Rachelica prepoznatljiva je po izrepanim vrhovima koji se uvijaju prema unutra i lagano uokviruju lice, a slavna manekenka je čak odabrala i medenastu nijansu baš poput planetarno popularne Rachel.

'Jesi li ti to napravila Rachelicu?', 'Ova me frizura i boja podsjećaju na stil Rachel iz Prijatelja', primijetili su obožavatelji lijepe Chrissy za čiju je frizuru zaslužan Tracey Cunningham.

  • +18
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt / Getty images / Profimedia