NISU ZA SVAKOGA

Tako udobne: Omiljeni brend čizama ima adut za proljetne dane

08.04.2024 u 16:23

Bionic
Reading

Topliji dani ne znače da se od praktičnih 'uggsica' morate naprasno odvojiti. Naime slavni australski brend ove sezone donosi cipele i za toplije dane

Čizme Ugg možda su sezonama slovile za 'najružniju' zimsku obuću, no njihova beskompromisna udobnost iz godine u godinu ostavlja ih kao jedan od najpoželjnijih komada na modnoj sceni. Sada nam stižu i u formi neodoljivih cipela za proljeće.

Iako vizualno nisu ni približno elegantne poput balerinki ili ženstvenih modela Mary Jane, Uggove mule Venture Daze po praktičnosti nemaju premca.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Izrazito visok gumeni potplat čini ih prigodnima za dugačke šetnje i dane u kojima planirate većinu vremena provesti na nogama, a efektan dizajn garantira nosivost i u street style kombinacijama.

To nam je nedavno pokazala i manekenka Gigi Hadid izabravši vjerojatno najelegantniji model uggsica koji je proizveden - cipele crnog đona, tamnosmeđeg obruba i pokrova u boji devine dlake, a sve od prepoznatljivog mekanog materijala.

Djevojka glumca Bradleyja Coopera nosila ih je uz klasičan bijeli T-shirt, crnu kožnu jaknu te ravne traperice niskog struka i svijetle boje, a one su se besprijekorne slagale s ovim neobičnim cipelama.

Gigi je i inače poznata kao ljubiteljica obuće tog brenda te smo je u više navrata vidjeli u brojnim modelima, od klasičnih mula do elegantnih uggsica od prave kože, koje je nedavno nosila uz krem hlače i dugačak crni kaput.

Gigi Hadid u kožnom modelu cipela Ugg Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ugg je u kolekciju uvrstio i chic dizajn s krem bijelim potplatom, ali i iznimno mladenačke modele s kivi zelenim gumenim đonom i svijetlim gornjištem, a on je podjednako cool, koliko i elegantan te samim time iznimno svestran.

TOPLE I UDOBNE

Nicole Kidman 'pala' na omražene čizme, a zna kako ih učiniti elegantnim

Pogledaj galeriju