DAMA U CRNOM

Lady Gaga nikada nije izgledala bolje: U glamuroznoj verziji modnog klasika ukrala je svu pozornost

26.01.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Bilo da promovira svoje najnovije projekte na crvenom tepihu ili gradskim ulicama, Lady Gaga sa svakim pojavljivanjem dokazuje da je jednako dobra u glumi i pjevanju, koliko i u modi

Kao gošća u emisiji Jimmyja Kimmela, 35- godišnja zvijezda odlučila se na trenutak pozdraviti sa svojim ekstravagantnim stilom u prilog nošenju komada koji je istovremeno šik, bezvremenski i višenamjenski.

Poput brojnih dama diiljem svijeta, Lady Gaga svjesna je statusa kakvog na modnoj sceni uživa mala crna haljina, a njezin odabir očekivano je pao na njezinu najglamurozniju verziju.

  • +4
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

S potpisom Christiana Siriana, američkog dizajnera poznatog po svojim glamuroznim kreacijama, mala crna haljina viđena na Gagi isticala se pripijenim krojom i padajućim rukavima dramatičnoga izgleda, zahvaljujući nabranom materijalu tila. Detalj efektnih rukava, kako se doznaje, moguće je ukloniti što vlasnici ove haljine omogućuje da bira između klasičnog stila male crne haljine ili verzije dostojne Hollywooda.

Svojim modnim primjerom talentirana Amerikanka i sama je dokazala zašto se na malu crnu haljinu isplati računati u svim prilikama.