elegancija za svaki dan

Tajna besprijekornog stila Angeline Jolie: Ove modne komade doista vrijedi imati

03.10.2023 u 06:05

Bionic
Reading

S arsenalom bezvremenskih kaputa i besprijekornim luksuznim torbama, koje se nose godinama, stil Angeline Jolie postao je vrijedna inspiracija za jesenski stil odijevanja

Bilo da putuje u inozemstvo, bilo da obavlja poslove u gradu u pratnji djece, baš svaki stajling Angeline Jolie izgleda neosporno besprijekorno i - što je najvažnije - odaje osjećaj lakoće koji svi možemo uključiti u svoj svakodnevni izgled.

Zavirite u Angelinin ormar i primijetit ćete da se tajna njezinih uvijek dotjeranih i besprijekornih elegantnih kombinacija svodi na nekoliko ključnih komada koji se mogu miješati, spajati i nositi uvijek iznova. Čak i kada nosi jednostavnu i potpuno crnu odjeću, ona nikada ne djeluje dosadno ili jednostavno zahvaljujući oslanjanju na brendove koji predstavljaju pomno izrađene dizajne, dodatke koji podižu svaku kombinaciju i stilske trikove otporne na pogreške.

Kaput koji odiše tihim luksuzom

Od balonera savršenog za kišne dane do vune, Jolie pri ruci uvijek ima kaput vrijedan ulaganja. Ponekad su luksuzni kaputi vrhunac njezinog izgleda, tako dobri da jednostavno nema potrebe ulaziti u detalje onoga što se nalazi ispod. A brendovi koji redovito privlače Angelininu pažnju su Burberry, The Row i Max Mara.

Svestrana poslovna odjeća

Odijela već odavno nisu rezervirana isključivo za ured - sjajan sako i krojene hlače lako se mogu kombinirati i uskladiti s ostalim komadima iz ormara. Sako dvostrukog kopčanja kombinirajte s trapericama ili dodajte prizvuk cool djevojačkog stila plisiranim hlačama s majicom bez rukava. Mogućnosti su beskrajne.

Udoban, ali ništa manje elegantan set

Uvijek iznova Jolie dokazuje da udobnost i stil itekako idu ruku pod ruku. U ovom slučaju stilizira par laganih hlača širokih nogavica s odgovarajućim gornjim dijelom, a izgled završava uobičajenim dugim kaputom. Neka ovaj izgled bez puno razmišljanja postane dio vaše jesenske garderobe.

Oversized torba

Podignite najjednostavnije odjevne kombinacije na višu razinu dodatkom koji privlači poglede. Angelina uvijek ima pri ruci svoje omiljene sunčane naočale te odličnu torbicu, u koju mogu stati sve bitne potrepštine.

  • +20
Odjevni komadi u stilu Angeline Jolie Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo