PROMJENA PLANA

Tajči turneju odgodila za proljeće

25.08.2011 u 21:49

Bionic
Reading

Turneja 'Ludujemo s dušom' s kojom će Tajči ponovno zapjevati svoje velike hitove u najvećim gradovima u regiji pomiče se za proljeće 2012. Razlog takvoj odluci su dodatni pregovori s marketinškim partnerima, koji će, uz Yamaha Entertainment Groupe iz Nashvillea, producirati koncerte rađene po svjetskim standardima

'Žao mi je zbog pomicanja termina turneje, ali publici dugujem pošteni povratak nakon dvadeset godina. Zato smo se odlučili na ovaj potez', izjavila je Tajči.

'Interes publike - mojih prijašnjih fanova a i velikog dijela jedne cijele nove generacije koja me je iznenadila time što znaju i vole moje hit pjesme mi je dodatna motivacija da ne posustanem u želji da na ovoj planiranoj turneji pružim vrhunski glazbeno-scenski show', objasnila je Tajči.

Ulaznice za prvotno planirane termine nisu bile puštene u prodaju. 'S obzirom na ekonomsku situaciju u državi, željala sam da cijena ulaznice bude pristupačna za sve one koji ponovno žele čuti pjesme poput 'Hajde da ludujemo', 'Moj mali je opasan' ili 'Bube u glavi'. Zbog jako velikog budžeta cijele turneje, to u ovom trenutku ne bi bilo moguće, zato smo odlučili pričekati i pomaknuti turneju za proljeće 2012. godine', kaže Tajči.

Do koncerata, popularna glazbenica planira u eter pustiti i nekoliko novih pjesama, ali i starih hitova u novom ruhu, koje ce snimiti s ekipom vrhunskih američkih i hrvatskih glazbenika, s kojima trenutno surađuje. Sve će to biti uvertira u turneju Ludujemo s dušom, koja se s nestrpljenjem očekuje. Novi datumi koncerata bit će objavljeni uskoro.