efektni minimalizam

Svom stilu vjerna je više od 30 godina, a ono što nosi sada je vrući trend: Julia Roberts u spoju nespojivog izgleda fantastično

15.11.2022 u 12:57

Bionic
Reading

Ženska odijela su dulji niz godina modni potpis Julie Roberts. Istovremeno ženstvena i moćna, odijela su s razlogom čest izbor slavne glumice. Tijekom izlaska u New Yorku pokazala je najnoviji dodatak u svom ormaru i oduševila spojem naizgled nespojivog printom

Julia Roberts velika je ljubiteljica prugica, a njezina sklonost tom uzorku tijekom godina itekako je dobro dokumentirana te je taj modni izvor baš nikada nije iznevjerio. Baš svaki put kad odjene look s prugama, svi pogledi budu usmjereni u njezinom smjeru. A stajling koji je pokazala prilikom dolaska u Jazz u Lincoln Centeru najnoviji je dodatak listi njezinih kultnih odijela.

Glumica upečatljivog i lijepog širokog osmijeha, koju mnogi smatraju jednom od najljepših u Hollywoodu, tijekom karijera za javna pojavljivanja vješto se poigrava krojevima i modelima koji balansiraju između elegantne ženstvenosti i snažnog, moćnog, pomalo muškobanjastog stila. Tako je, na primjer, i nagradu Golden Globes 1991. godine primila odjevena u sivo odijelo s kravatom. Ovog puta odlučila se za spoj mini suknje i odijela, našla se tu i kravata istog uzorka koja je isticala u kombinaciji s bijelom košuljom. No, Julia je stajling dodatno začinila prebacivši preko ramena kaput na sivo, plave i žute pruge i time dokazala da različit print prugica itekako ide zajedno. Ovim stajling spojila dva snažana ovosezonska trenda - moćno žensko odijelo i print prugica.

Ženska odijela u posljednje dvije sezone sve češće dolaze u modni fokus. Ta kombinacija sve uvjerljivije vlada modnom scenom i osvaja ormare i najvećih ljubiteljica haljina. A Julia nam ovim stajlingom dokazuje kako je, što se mode tiče, još i prije tri desetljeća bila predvodnica snažnog trenda.

Dobro raspoložena glumica u njujorški Lincoln Centar stigla je bez supruga Daniela Modera, s kojim je u sretnom braku od 2002. Moder, za razliku od Julije, vješto izbjegava javna pojavljivanja te je poprilično povučen. Inače, par ima troje djece - Hazel, Henryja i Phinnaeusa. Što se tiče poslovnog plana, Julija je u nedavno ponovno oduševila i to ulogom u romantičnoj komediji 'Karta za raj' gdje glumi s s Georgeom Clooneyjem. Također je potpisala ulogu Marthe Mitchell u televizijskoj seriji 'Gaslit'.

  • +4
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia