zamjenjuju haljine

Ženska odijela vladajući su trend, a u ovoj kombinaciji postaju itekako zavodljiva

07.11.2022 u 09:09

Bionic
Reading

Moćna ženska odijela ove sezone vladaju modnom scenom i osvajaju ormaru i najvećih ljubiteljica haljina. Stajling s odijelom pokazala je i Priyanka Chopra i zauvijek nas uvjerila kako je kombinacija hlača i sakoa itekako zavodljiva

Priyanka Chopra poznata je po svojoj ljubavi prema statement haljinama pa svako njezino pojavljivanje na crvenom tepihu bude itekako zapaženo. Sjetite se samo hrabrog stajlinga s potpisom Giuseppea Di Morabita koji je nosila za nedavni izlazak sa suprugom Nickom Jonasom u LA, upotpunjen Paris Texas sandalama i odgovarajućom torbom Parisa Wang.

Zatim je tu bila i dramatična, nabrana haljina Roberta Wuna u kojoj se pojavila na Bulgari's Jewellery Gala večeri u Parizu ovog ljeta. Međutim, za posjet Indiji gdje trenutno promovira svoj brend Anomaly, slavna glumica i nekada najljepša žena svijeta u suradnji sa stilisticom Maeve Reilly pokazala je nešto drugačiji, no jednako dojmljiv stajling.

Okosnicu stajlinga činilo je svijetloplavo odijelo, a umjesto bazne bijele majice ili apsolutno klasične košulje Priyanka je nosila kratki topić u istoj nijansi plave. U ovoj kombinaciji jasno je naglašena igra različitih duljina i krojeva. Tako su oversized sako hlače širokih nogavica efektno suprotstavljeni kratkom, mini topiću.

  • +2
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Varinder Chawla / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Time se i 40-godišnja glumica priklonila jednom od najznačajnijih modnih trendova – dominaciji moćnih, ženskih odijela. Naime, seksi odijelima dominirala su revijama za proljeće/ljeto 2023., od Bottega Venete do Jila Sandera. Zavodljiv i bombastičan izgled glumica je naglasila i svojom dugo i bujnom kosom puštajući da joj kovrčavi valovi slobodno padaju preko ramena. Stajling je na kraju začinila vrtoglavo visokim platformama, i to u nezaobilaznoj srebrnoj boji.

No, najveći začin ovom stajlingu bio je Priyankin stav, hrabar, neustrašiv i beskompromisno moćan. Ona je žena koja zrači samopouzdanjem. 'Najbolji savjet za ljepotu koji sam ikada dobila bio je od moje mame.: 'Samopouzdanje je tvoj ultimativni oblik ljepote'. Možete imati najglamurozniju odjeću, frizuru ili šminku, ali ako niste sigurni u to, nećete zračiti tom energijom,' rekla je jednom prilikom za Vogue.