NOVA MODNA IKONA

Svojim izgledom ova bi prva dama posramila i holivudske dive

05.07.2016 u 13:47

Bionic
Reading

Nova modna ikona, prva dama Argentine, visoka i atraktivna Juliana Awada, u društvu supruga, argentinskog predsjednika Mauricija Macrija, posjetila je Belgiju te se susrela s tamošnjim kraljevskim parom i ponovo se našla u središtu pozornosti zahvaljujući prirodnoj ljepoti i nepogrešivom modnom instinktu

Argentinka Juliana Awada održala je modnu lekciju, zasjenivši i samu belgijsku kraljicu Matildu. Za tu prigodu odabrala je prelijepu haljinu u nude nijansi s bijelim detaljima, a ona je laskala njezinoj besprijekornoj figuri. Uz haljinu koja je dosezala do koljena savršeno su pristajale šik cipele, obožavani Valentinov model Rockstud, također u nude nijansi, i odgovarajuća clutch torbica.

Uz efektnu haljinu i cipele Awada je nosila kosu podignutu u ležernu punđu, a i ovaj se put odlučila za look s vrlo malo šminke, čime je došla do izražaja njezina prirodna ljepota.

Awada je ostala vjerna svom stilu i monokromatskim bojama. Iako često bira bijele i crne outfite, odlučila se za nude nijanse, a stylingom je dominirala rukom izvezena ženstvena haljina okruglog izreza s naglašenim strukom i ručno nabranim donjim dijelom argentinskog dizajnera Laurencija Adota. Jedna od najatraktivnijih prvih dama na svijetu i definitivno jedna od najbolje odjevenih za posjete stranim zemljama uglavnom bira kreacije argentinskih dizajnera pa najčešće nosi odjeću s potpisom brendova The Camarín, Menage a Trois, Gabriel Lage, Rome Remon, kao i onu obiteljskog brenda Awada.

Svojim je urođenim stilom osvojila modne kritičare, a modna biblija, američki Vogue, proglasio ju je jednom od najelegantnijih žena u svijetu politike nazvavši je pritom suvremenom verzijom ikona stila Jackie Keneddy i Evite Peron.

No Awada usporedbe s najšik prvom damom u povijesti Jackie Kennedy smatra pretjeranima.

'Jackie je bila ikona jedne ere, ali imam osjećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam biti autentična i imati svoj stil te se ne uspoređivati ni s kim.'

Con el Rey Felipe y la Reina Matilde de Bélgica. ????????

A photo posted by Juliana Awada (@juliana.awada) on


Atraktivna prva dama našla se i na naslovnici španjolskog Voguea, za koji je otkrila tajnu svog zavidnog stila. 'Nakon što sam svoj život posvetila svijetu mode ne trebam nekog zaposliti da me savjetuje što da odjenem. Sama biram svoje stylinge.'

Argentinska prva dama sve do početka suprugova mandata krajem prošle godine radila je u obiteljskoj tvrtki, modnom brendu Awada, pa ne čudi što tako dobro pliva u modnim vodama. Jako dobro zna što joj pristaje, a njezin je modni stil elegantan i opušten u isto vrijeme. Ljubiteljica je neutralnih boja, jednostavnih, čistih linija te statement cipela i torbi.